Widget Top Commentators Muncul Kembali

Assalamualaikum wbt..

Widget Top Commentators Muncul Kembali  |  Orang pasang aku pown nak pasang.. Tak nak kalah.. Hehe sebenarnya, dulu dah pernah pasang tapi aku remove balik sebab blog aku jadi berat bila pasang widget ni dan bloglist aku hilang entah kemana... Bila dah tukar template baru ni aku try la balik pasang kot-kot dah ok kan.. Mula-mula pasang baru ni, masalah sama masih mengganggu.. Bloglist hilang dan blog lambat loding.. Lepas aku remove column bloglist dan masukkan semula, dia dah jadi ok.. Tentang blog lambat loading tu, takat ni bahagian bawah sekali jerk lambat keluar.. Mungkin nak kakulate comment ni kot.. Haha!! Entah leee labuu...

Aku pasang balik widget ni bukan apa sebabnya nak menghargai pengomen-pengomen blog aku ni.. Setia sungguh dia dengan aku.. Aku pown selalu curang dengan mereka.. Adeh.. Aku cuba buat yang terbaik hokeh lepas ni.. Moga masa mengizinkannya.. Hiks.. Jangan marah hakak, nanti cepat tua tau.. Haha..

Pape pown aku nak ucapkan thankzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pada semua pengomen blog aku ni.. Korang memang sporting lah!!.. Insyaallah, kalau ada rezeki lebih aku nak jugak bagi hadiah kepada pengomen-pengomen tegar blog aku ni.. Mungkin aku pilih seorang atau pown dua.. Tak pown tiga... Tengok kepada rezeki aku.. ekeke.. Kire cam hadiah untuk pengomen bertuah laaa gituuu.. Dramaaa sangat hakak kannn.. Hukk..

Korang jangan la segan-segan atau serik untuk singgah kat blog hakak ni yeee.. Hakak tak bela singa pown kat blog hakak ni dek nonnn.. Jangan takut hokeh!! Aku akan cuba yang terbaik untuk buat kunjung balas ke blog korang dan jugak akan berusaha dengan gigih untuk blogwalking blog-blog kengkawan seangkatan.. Hehe..

Korang memang ohsemnesssssss!!


8 comments on "Widget Top Commentators Muncul Kembali"
  1. wahhh jauh elsa nak kejar legend legend nie hakhakhak. tahniah semua yang tersenarai :*

    ReplyDelete
  2. wow ada widget ni la. kena rajin2 komen ni. hihi

    ReplyDelete
  3. anis uninstall jugak hari tu tapi rasa macam kalau ade widget tu, lagi nampak macam appreciate diorg, install la balik.. hehe

    ReplyDelete
  4. kita pun rasa macam nak install jugak,sebab nanti senang nak hargai top komentar kita kan
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  5. BGus jgk widget ni. Nanti nak letak la kat blog. 😊

    ReplyDelete
  6. Ada jugak nama saya walaupun di bawah sekali. Hihi. Baru berpeluang singgah blog Lea. Maaf ye lambat datang sekarang 😅

    ReplyDelete
  7. Yeah!! Ada balik.. hehehe..
    saya nampak nama saya disitu.. hehehe

    ReplyDelete