Remove Widget Top Commentators

Remove Widget Top Commentators  |  Untuk yang entah keberapa kali aku remove widget top commentators blog aku ni... Bukan saje nak remove tapi TERPAKSA remove... Kenapa remove?? Hurmm sebab utama, ianya dah mengganggu banyak fungsi dalam blog aku.. Nak tahu apa yang dah jadi kat blog aku ni bila pasang widget ni?? Haa baca kat bawah ni...
  • Aku tak boleh balas komen kengkawan kat entry aku lebih dari SATU..
  • Blog lambat loading.. Lambat sesangat.. Sampai tahap menyampah aku menunggu.. huh..
  • Aku perasan juga, sejak pasang widget ni BUTTON DELETE dekat kotak komen dah jadik berterabur.. OMG!! tensen hakuuu.. Dah nak kene setting balik.. Berpinar mata dok tengok coding... Hadoii!!
  • Lain-lain masalah, belum dikesan lagi.. Ngeeee... haha!!
Pendek kata, template blog aku  ni tak support kot widget Top Commentator ni.. So, maaf la ye pada pengomen-pengomen setia blog aku ni.. Tak dapat nk hargai korang dengan memasang widget ni... Insyaallah aku akan usha widget lain untuk top commentators ni.. 


Remove Widget Top Commentators
Remove widget Top Commentators
Tamatlah riwayat widget ni.. Dah nak kene fikir pulak nak letak ape dekat column bawah blog nun.. Letak bloglist aje la kowt.. Tengok la camne nanti.. Hiks..


18 comments on "Remove Widget Top Commentators "
  1. Dulu kak PC pun letak...tapi betul berat...walhal sekarang pun berat juga blog kak PC..tapi dapat juga mengurangkan berat walau sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kak PC, brp kali psg dan buang dah.. kecewa betul..

      Delete
  2. Alaa takde la peluang saya untuk jadi top commentator lepas ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe insyaallah cari widget lain nanti.. thankz singgah sini.. Lea dah follow blog awk tau.. Tp tak pandai nk komen kat sana.. sori sgt..

      Delete
  3. masalah adalah dari render jquery..coz ada kod jquery tak dpt stabil dengan bebrapa kod widget sehingga jika nak tmbh kod widget maka akan mengganggu program lain..sy sedr ada masalah nie dan dpt lum dpt selesaikan masalah berkaitan kod render by jquery nie..Selalu effect jika berkaitan dengan kod javascript. dan salah satu akn menyebabkan web loading dengan lambat

    ReplyDelete
  4. Betul kak Lea, template mai pun tak serasi dengan mendalah ni...Sayang betul.

    ReplyDelete
  5. Siqah pun pernah letak sekejap je sebab perasan juga blog loading lambat. Widget tu berat agaknya kan.. takpelah.. tukar widget lain :D

    ReplyDelete
  6. Banyak sangat orang komen kot akak sebab tu sampai jadi berat. Hihi

    ReplyDelete
  7. Boleh guna coding utk buat top komentor tu. Mcm kt blog saya... Utk seo blog mmg widget srbegitu mmg mengganggu...

    ReplyDelete
  8. Alahhhhhh macam mana nak jadi top commentator macamni hehe. Sayangnya, kak sha dah banyak dah comment dia.

    ReplyDelete
  9. Dah lama buang benda tu, memang tak serasi.

    ReplyDelete
  10. Uyul pun sama, pernah letak jugak. Last lastttttt buang terus. Hahaha. Geram pulak asek berat je blog kan.

    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  11. bahaya la kalau blog loading lambat kn

    ReplyDelete
  12. Owh.. dia mengganggu ye..
    Kasi buang sama dia..

    ReplyDelete
  13. widget ni memang melambatkan loading blog. Fiza pun dah buang

    ReplyDelete