Pemenang Blog Giveaway by Rii

Assalamualaikum wbt..

Pemenang Blog Giveaway by Rii  |  Petang tadi balik kerja tak terasa pown nak check hp.. Malam ni barulah tergerak hati nak berdating dengan hp.. Hehe.. Meriah pulak email yang masuk.. Macam-macam emel masuk.. Termasuklah emel yang agak mengejutkan aku ni.. 

Alamak, kalau tak nampak korang klik la gambo tu ye.. hiks..

Email dari tuan punya blog Sa-Viors... Adik Rii namanya.. Email menyatakan yang aku adalah sebagai salah seorang pemenang Blog Giveaway By Rii yang aku pernah join bulan lepas.. Ehh tak sangka pulak boleh menang.. Rezeki tuhan tu maha luas kan.. Rezeki datang tak disangka-sangka.. Alhamdulillah.. Thankz to Adik Rii jugak..

Tak nampak ekk?? Haaa klik le gambo tersebut.. .. jangan memalu... Haha!!

Pemenang Blog Giveaway ni telah diumumkan pada 01 April 2017 yang lalu.. Tahniah jugak pada semua pemenang.. Penyertaan dari twitter pown ada... 

Okelah, kalau korang nak kenal-kenal dengan pemilik Blog Sa-Viors ni, korang kene la terjah blog beliau.. Banyak info kat blog Adik Rii ni.. Dia juga seorang penulis tau.. Yang mana belum follow blog Adik Rii, boleh la follow ye.. Rugi tak follow blog beliau.. Disamping tu leh la kite tambah kenalan dalam dunia blogging ni kan.. Rakan seangkatan bak kata orang.. Hiks..

Jom Terjah!!

7 comments on "Pemenang Blog Giveaway by Rii"