Blog Giveaway by RII

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Blog Giveaway by RII  |  Tak perasan adik Rii buat Giveaway.. Biasa aku memang tak ketinggalan untuk join giveaway atau segmen anjuran Adik Rii ni.. Mungkin terlalu bizi dengan dunia sendiri.. Nak blogwalking pown tak sempat.. Tadi aku sempat berkelah kat blog www.realsviors.blogspot.my (Blog Adik Rii), baru lah perasan ada giveaway yang sedang berlangsung di page beliau.. Hiks.. 

So, aku amek kesempatan ini untuk join giveaway ni.. Lagi pown tarikh tamat GA ni beberapa hari lagi.. Nasib baik sempat join.. Haha.. Menang kalah belakang kira, yang penting support sesama kita tu lagi utama.. Cewahhh.. Hakak drama lagik ke tuuuuuu!! Haha..

Jom korang join reramai.. Lagik ramai lagik meriah.. Pengsan adik Rii nak carik pemenang nanti.. Bertabah la ye Rii.. 

Tarikh Tamat
01 April 2017
(April Fool)


11 comments on "Blog Giveaway by RII"
  1. goodluck Lea <333
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/03/blog-giveaway-by-rii.html

    ReplyDelete
  2. Comel Lea buat entry giveaway adik Rii 😍.. Good luck LZ ucapkan 😄

    ReplyDelete
  3. Sempat lagi tak sana nak join ni..? :D Good luck and all the best

    ReplyDelete
  4. gud luck lea.. jangan lupa join GA jasmi juga ya.

    http://www.theamazingjasmi.com/2017/03/blog-giveaway-by-amazing-me.html

    Thank you ^^

    ReplyDelete