Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru  |  Hi olls... Tetengah blogwalking tadi terserempak pulak dengan satu giveaway ni.. Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru anjuran Blogger Nurina Izzati... Rasa tertarik menarik kau memang da boom, terus aje join.. hehe.. Pape pown kasi up banner giveaway dulu.. 

Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru
Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

Cam biasa, kalau nak join klik jerk banner kat atas ni ye..

Syarat-syarat dah diberesin.. Subscribe youtube beliau dah setel melalui akaun youtube aku [Lea Azleeya] Follow blog pown dah.. Tak ingat pulak follower ke berapa sebab dah lama follow beliau.. Hiks.. IG pown dah follow tadi... Rasanya dah setel semua.. So, dengan lafaz bismillah aku join giveaway ini.. Yeayyyy!!

Tarikh Tamat
18 Mei 2017


5 comments on "Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru"