Ayam Goreng McD Pedas Meletop

Ayam Goreng McD Pedas Meletop  |  Assalamualaikum wbt... Hai korang...  Kebelakangan ni dok viral tentang kesedapan Ayam Goreng McD.. Katanya sampai sold out disesetangah permis McD.. Dasyat betul penangan Ayam Goreng McD ni yek... Dah bila viral camtu, rasa nak mencuba jugak kesedapan yang dikatakan tu.. Hehe.. Jumaat baru ni kawan opiz aku ajak pekene Ayam Goreng McD.. Aku apa lagi dah macam orang mengantuk disorongkan bantal aje la gayanya.. Ahakz.. Ini bermakna dapatlah aku merasa Ayam Goreng McD Pedas Meletop yang viral sangat tu.. Hiks..

Ayam Goreng McD Pedas Meletop
Ayam Goreng McD Pedas Meletop

Tak de pulak gambar aku ye.. Ini tidak adil..!! Haha.. Dah aku yang snap pic, memang tak de la dalam gambar kan... Member-member aku tu makan dah tak ingat dunia tu.. kohkohkoh!! Tak pe la, nampak peha ayam tu pown dah ok.. Aku ni kalau makan ayam memang pilih bahagian peha aje tak pun kepak.. Bahagian isi memang tak boleh nak blah.. Cepat muak... Kecuali tak de pilihan.. Makan jerk la..

Kitorang order yang box punya ada 9 ketul ayam.. Air beli ala carte jerk.. Macam biasa, air pilihan mestilah Milo Ais... Air bergas tak boleh nanti bergelegak usus perut.. Hehe.. So, kitorang makan 3 orang makanya 3 ketol sorang... Memang tak dapat disangkal lagi, Ayam Goreng McD Pedas Meletop ni memang sedap.. Rasa pedas dan rempah dia tu sampai ke isi ayam.. Memang terbaik.. Tak yah cicah sos dah, memang pedas... Patutlah kecoh sangat.. Sana sini dok cerita pasal ayam goreng mekdi ni.. Rupanya memang sodap dik nonnn!! 

Aku dapat habiskan 2 ketul aje sebab kekenyangan... Ayam dia tak sama cam dulu.. Dulu ayam mekdi ni kecik seto'et jerk.. Sekarang ayam dia dah setanding ayam KFC.. Rasa nak p ripit lagi la.. Tapi tunggu gaji la.. Haha.. 


6 comments on "Ayam Goreng McD Pedas Meletop"
  1. Wah patutlah eh orang asyik viralkan je.sedap rupanya. Lama giler tak makan mcd.

    ReplyDelete
  2. betul2 pedas ke kak? haha elsa dua kali dah pergi mcd rawang tu tapi asyik habis jeh. sudahnya elsa fedup hahaha

    ReplyDelete
  3. Dah repeat bnyk kali dah since dia keluar.. memang buat org ketagih betul ayam dia nie.. Q_Q

    ReplyDelete
  4. ha'h..viral sana sini pasal ayam mcd ni..tapi tak dinafikan memang sedap pun ayam mcd ni kalau dibandingkan dengan ayam kepci..opsss..pandangan jujur..hehe

    ReplyDelete