Review Novel | Ketika Azazil Berputus Asa By Hadi Fayyadh

Assalamualaikum wbt..


Beli Buku Hadi Fayyadh Lagi  |  Rasa macam dah lama tak beli buku.. Semalam jejak kedai buku popular ternampak la buku Ketika Azazil Berputus Asa karya Hadi Fayyadh ni.. Menarik.. Lagi pown sebelum ni aku pernah baca buku dari penulis yang sama iaitu Semusim Di Barzakh... Dan aku suka hasil karya dan penulisan dari penulis ni.. Jadinya, untuk buku beliau yang kedua ni, aku tertarik jugak untuk memilikinya dan aku dah pown beli.. Hahaha!!

Ketika Azazil Berputus Asa... Tajuknya pun dah menarik minat aku untuk membacanya.. Tapi aku belum start baca lagi.. Tunggu ada masa terluang sikit baru aku akan mula pembacaan.. Tak sabar sebenarnya nak hadam buku ni.. Tapi masa tak mengizinkan lagi.. Nanti dah baca aku buat review lain ye.. Tungguuuuu..!!


Aku harap buku ini pown sehebat buku Semusim Di Barzakh... Harga buku ni Rm 29.90 sahaja... Harga mampu milik.. Kalau korang rasa nak baca buku ni jugak, pergi la terjah kedai-kedai buku yang berdekatan ngan korang yekk.. Hiks..

New Update!!

Jom baca review aku di goodreads...

REVIEW AKU DI GOODREADS

Ketika Azazil Berputus AsaKetika Azazil Berputus Asa by Hadi Fayyadh
My rating: 5 of 5 stars
Start : 05.03.2017
Finish : 08.03.2017

Buku karya Hadi Fayyadh memang tak pernah mengecewakan.. Jalan cerita yang digarap dalam novelnya sangat menginsafkan.. Sebuah cerita yang membuatkan kite terfikir dan mengingati kita sebagai pendosa di atas muka bumi tuhan ni.. Sangat menginsafkan.. Semua orang harus baca buku ni.. Buku terbaik yang ada di pasaran...

View all my reviews



14 comments on "Review Novel | Ketika Azazil Berputus Asa By Hadi Fayyadh"
  1. banyak membaca banyak juga pengetahuannya (^_^).

    ReplyDelete
  2. Penulisan dari faddayh selalu tak mengecewakan .. CCL Dh read novel semusim di barzah ..utk keluaran baru azazil ni CCL belum baca g

    ReplyDelete
  3. Bagusnya. Rajin Lea baca buku. Fiza ni tak berkesempatan nak membaca buku

    ReplyDelete
  4. hari tu nampak dekat popular buku ni tapi rasa tak nak beli sebab tak tau buku ni pasal apa. review please

    ReplyDelete
  5. Saya suka genre buku macam ni, nanti review ya...

    ReplyDelete
  6. Saya dah baca buku SDB, memang terkesan sangat.

    And this one, perghhh tengok cover pun meremang, kena hadam jugak ni.

    ReplyDelete
  7. Tengok tajuk pun dah menarik ni Lea...moga baby pun nanti bila lahir suka membaca dan cinta ilmu..ameen :)

    ReplyDelete
  8. Sha jeles... Buku nie masih dalam list nak beli Sha...
    nanti review tau Lea..

    ReplyDelete
  9. Nampak cam menarik buku nih...lea .. dah lama jugak x beli buku ni 😂😂😂

    ReplyDelete
  10. Siqah tak beli lagi buku Semusim Di Barzakh. Dah keluar buku kedua rupanya. Nanti review ye Lea. Menarik nampak isi buku ni :)

    ReplyDelete