Watermark Baru Lagi

Assalamualaikum wbt..

Watermark Baru Lagi  |  Ehhh terlebih rajin pulak hari ni... Rehat tadi aku dok sorang kat opiz.. Yang lain-lain semua buat urusan masing-masing.. Ada yang pergi solat jumaat.. Ada yang keluar atas urusan sendiri.. Ada yang halfday balik kampung.. Tinggallah aku sengsorang dalam opiz.. Hari ni kan waktu rehat panjang... Bila dah boring, tergerak hati pulak nak buat watermark untuk sendiri... Hehe.. Dah lama nak create sendiri tapi tak punya masa yang terluang... So, hari ni tercapai hasrat untuk buat watermark sendiri untuk yang ke berapa kali entah.. Ekeke..

Nak tengok tak hasilnya... Simple aje aku buat.. Janji mata aku berkenan.. Mata korang tataw la camne.. Hihi.. Jom skodeng...


Yeahhh inilah hasilnye... Ok tak korang?? Hurmmm.. Kalau letak kat gambar pulak, ini hasilnye.. Tengok pica kat bawah ni.. hiks..


Haaaa ok tak?? ehh 2 kali dah aku tanye.. hahaha.. Abaikan.. Aku bukan mahir sangat nak guna adobe photoshop.. So, hasilnya cenggini aje la yang mampu aku buat... Nak lebih hebat memang bukan kepakaran aku la.. Hehe.. 

So, lepas ni aku guna watermark yang ni pulak... Kalau dah bosan yang ni, aku guna balik yang aku tempah dekat Blogger Azhafizah ritu... 

Ehh.. baru-baru ni pown aku ada tempat Header dengan fiza... Korang tengok je la kat atas tu ye.. Aku suka sangat hasil kerja Fiza... Kemas dan cantik... Thankz Fiza.. Len kali kite tempah agik yeeee.. Hiks.. 


22 comments on "Watermark Baru Lagi"
  1. hehehe tahniah berjaya buat watermark baru. okayla tu simple dan font pun cantik.

    ReplyDelete
  2. cantiknya kak leaaaa.. busyra suka tngokkkkk! kreatifff.. busyra pun belum ada watermark lg. before ni pun edit tulis macam tu ja. hehe. nnti kalau ada masa nak jgk buat.

    ReplyDelete
  3. Tak caya lah tak mahir guna ps? Ni dah boleh anggap tahap superb ni kak. Niceeeee !

    ReplyDelete
  4. Pandainya kak lea bt. Mai tak ada Photoshop. Lagipun xkreatif. Hahaba

    ReplyDelete
  5. cantik lah kak lea. ish jealousnya nieyh hahaha

    ReplyDelete
  6. Haruslah cantik Lea...alhamdulillah...kombinasi idea mama dengan baby ea..hihihi...

    ReplyDelete
  7. lawanya! simple kemas cantek... 😍😍😍

    ReplyDelete
  8. cantik watermarknya hehe.
    sy punya simple hahaha nampak tak professional :D

    ReplyDelete
  9. cantik laa yunk! kreatif taw.. kalau e'in langsung tak reti..

    ReplyDelete
  10. cantik gituu..
    anyway jom la singgah blog sy..sy budak barubelajar http://liyanazafril.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. Langsung x reti nak guna adobe photoshop huu.. cantik lea kreatif gitu

    ReplyDelete
  12. Cantikkk ^^ Bagus guna masa yang ada dengan bijak sekali. Hihi

    ReplyDelete
  13. cantik watermark lea tu.. hehe.. saya punya tu dah lama tak bertukar.. :D belum ada masa nak membuat yg baru lagi..

    ReplyDelete
  14. Cantik da tu lea. Kreatif. Ok la tu reti gak ps. Reen xde ps. Sllu edit gune picsart je.huhu

    ReplyDelete
  15. Yg penting kita puas hati. Mata mek pun tgk elok je. Senang nk bace and tk trlalu sarat :)

    ReplyDelete