Review Blog Lea Azleeya by Safirul Amar

Assalamualaikum wbt..

Review Blog Lea Azleeya by Safirul Amar  |  Pada 17 November 2016 aritu aku ada join segmen review by blogger Safirul Amar... Dan blog aku telah di review oleh beliau.. Bila baca review daripada beliau barulah aku tahu kekurangan yang ada pada blog aku ni dan aku cuba perbaiki dari hari ke hari...



Thankz to Blogger Safirul Amar kerana sudi review blog Lea Azleeya ni dan menyenaraikan kekurangan yang ada pada blog picisan ni.. Hiks.. 

Apakah yang direviewnya dan apakah kekurangan blog ni?? Moh kita baca..




24 comments on "Review Blog Lea Azleeya by Safirul Amar"
  1. TamBah alt dan title pada image tue mcm mana?? Klu sis punya blog confirm byk gler kena ulas. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah tq ana..

      Ni cara nak buat gambar mesra SEO..

      http://www.hasrulhassan.com/2015/07/tips-menjadikan-gambar-mesra-seo.html

      Delete
  2. untung la ada yg sudi nk review kan..jd boleh perbaiki..all the best Lea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulahnye.. Rezeki betul.. Ada yg sudi review blog picisan ni.. hiks.. TQ fuzy.. :)

      Delete
  3. Sha pun tak tgk lagi sha punya..
    Terlupa.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Lea..tahap seo 100% tu hebatlah! sy pun dah start update image dgn alt title tu..harap lepas ni clear lah problem tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq elih... Lea x igt sokmo nak buat alt title tu.. Hahaha.. Bila dh publish dah malas nk ejas balik.. ekekeke

      Delete
  5. Replies
    1. Kannnn... detail dia kasi review.. mmg thorbaik..

      Delete
  6. wah! tahnih tahniah..teringin jgk nk tahu apa komen orang pasal blog kita kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulahnye.. bila org review blog kite, baru kite sedar akan kekurangan blog kite...

      Delete
  7. bestkan dari review ni, jeles kat lea dpt 100%.. Unni dpt 59% lepas ikut tips safirul terus naik 79%.. keep it up lea:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah unni.. Tak pe unni.. Cuba lagik ejas mane yg perlu... Lea dulu camtu jugak.. belajar sikit2...

      Delete