Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016  |  Ponnn Ponnnn!! Hellooo BLOGGER MALAYSIA!! Jom ramai-ramai join Mega Giveaway by Blogger's Family ni.. Hadiah menarik menanti anda.. Okeh, aku intro sikit ye tentang GA ni.. Alah malas pulak rasa nak buat ayat.. Hurmm jom tengok apa kata penganjurnya lah senang... Wohaa!!


Bermula pada hari ini, Mega Giveaway buat pertama kalinya by Blogger's Family dibuat atas persetujuan 30 blogger yang menjadi ahli. Alhamdulillah, semuanya memberikan kerjasama dan saling memberi pendapat untuk menaikkan lagi B'sF..
Walaupun tidak seberapa tetapi dengan kerjasama ahli, in shaa Allah akan berjalan lancar. Giveaway ini berjalan selama sebulan. Sebulan guys.. Tunggu apa lagi , cepat cepat join. Bukan mudah tau ahli B'sF nak sponsor. Semuanya ada hadiah yang menarik. Cash, topup dan lain lain. Takkan taknak join? Rugi kalau tak join. Ahli B'sF bukan mudah nak sponsor tau. Ini peluang untuk hampa grab !



Haaa itulah kata-kata aluan daripada penganjurnya Blogger Nabila.... Baiklah, kalau dah nama pown GIVEAWAy, mesti sebelum join tu nak tau dulu hadiah-hadiahnya kan.. Okeh, kat bawah ni aku akan senaraikan hadiah apa yang bakal dimenangi oleh para peserta yang bertuah.. Mari kita lihat..

Antara hadiah yang bakal korang dapat ialah :-
Image result for topup
Topup free? Serius? Seriuslah.. Semua rangkaian boleh tau. Jangan nombor luar negara sudah...
Image result for 50 ringgit
Image result for 20 ringgit
Duit cash pun ada? Tudiaa.. Kalau hampa tak join , memang rugi gila !! Cepat join!!
Haaa.. Sabun kopi pun ada. Sabun ini susah didapati tau sekarang. Amat terlaris !
Image result for totebag
Totebag juga ada. Tetapi bukan macam inilah designnya. Aku rahsiakan designnya khas untuk pemenang saja tahu tau. 
Image result for notebook tumblr
Notebook juga ada gaiss.. Design dirahsiakan juga. Katanya nak surprise untuk pemenang juga.


Banyak gile bapaknya hadiah.... Jom la join korang-korang semua.. Kita bukan mencari seorang atau dua orang pemenang sahaja tau.. Tetapi kita mencari pemenang seramai 15 @ 16 orang untuk memenangi hadiah-hadiah seperti di atas nunn.. Cerah wooo peluang untuk menang tu.. 

So, ape tunggu lagi.. Dipersialah join ye.. Terbuka kepada semua blogger Malaysia.. Tak kira pangkat dan usia.. Cewahhh.. Gituu sekali ayat.. Hehe.. Giveaway ini akan tamat pada 10 Disember 2016.. Cepat-cepat korang join.. Cuba nasib... 

Good Luck buat korang.. xoxo..!!


7 comments on "Mega Giveaway By Blogger's Family 2016"