Collaboration With The Covets

Assalamualaikum wbt..


Collaboration With The Covets  |  THE COVETS terkenal dengan jolokan "Malaysia's first beauty platform" merupakan sebuah Majalah Kecantikan Online yang menyediakan bahan-bahan bacaan tentang dunia kecantikan yang akan memberi inspirasi kepada setiap wanita di Malaysia... Di The Covets, anda akan disajikan dengan artikel-artikel kecantikan dan tips-tips penjagaan kecantikan luaran dan dalaman.. Pendek kata, segala penjagaan kecantikan dari hujung rambut hingga hujung kaki ada di The Covets...



Dah nama lagik wanita, kalau tak berkait dengan kecantikan mesti tak sahkan.. Sekiranya korang adalah pembaca tegar majalah-majalah kecantikan seperti CLEO, Joy, Bazaar, Rapi dll, mesti korang akan jatuh cinta dengan Online beauty megazine The Covets ni... Tak percaya, cuba la terjah >> http://www.thecovets.com/ ...


Antara artikel yang ada di The Covets

Terdapat pelbagai artikel yang menarik tentang kecantikan di The Covets... Antara beberapa artikel yang menarik minat aku adalah :-






Banyak lagi artikel yang menarik di The Covets sebenarnye.. Kalau korang nak tahu kena lah ke laman web The Covets bagi mendapatkan lebih banyak lagi maklumat tentang kecantikan..

Okeh, yang lebih menarik tentang The Covets adalah baru-baru ini The Covets telah berkolaborasi dengan lebih 100 orang Beauty dan Lifestyle blogger... Blog aku juga tak ketinggalan dan Blog Lea Azleeya ini telah tersenarai sebagai Lifestyle Blogger yang akan berkolaborasi dengan The Covets.. Terharu betul bila dapat jemputan collaboration dari The Covets ni.. Alhamdulillah..


Pengalaman pertama aku sebagai blogger mendapat jemputan untuk kolaborasi.. Rasa terlebih excited pulak.. Haha.. Oke la.. Nantikan artikel seterusnya dari aku tentang The Covets ni ye... 

Ingat Kecantikan Ingat The Covets!!
The Covets Lubuk Kecantikan...


The Covets
"Malaysia's First Beauty Platform"

Website

Facebook

Instagram

10 comments