Exam KPSL Memanggil Lagi

Assalamualaikum wbt..


Exam KPSL Memanggil Lagi  |  Sebenarnya aku dah lupa yang aku ada mohon Exam KPSL bagi tahun 2016.. Semalam kawan opiz tanye, dah print slip exam ke belom?? Adehh, dalam hati, dah sampai masa nak exam keh?? Adoiyaiii, dah la tak study satu hape lagik... Aku memang dah lupa bila tarikhnye... 

Nak kompomkan lagik, aku print la slip exam.. Adoiyaiiiiweehhh!! Minggu depan kowt exam... Matilaaa makk nakkkkk!!! Makcik tak ulangkaji agik wehhh,... Camno neh...?? Apo den nak buekk?? Haha..


Dah banyak kali sebenarnya amek exam ni.. Sekali pown tak pernah lulus.. Susah wehh.. Sampai kejang jari jemari dok menulis... Tulisan dah lebih dari cakar ayam dah... Rasanya dah bukan cakar ayam lagik dah, tapi cakar biawak dah.. Haha... Bila baca balik, diri sendiri lak tensen.. Hehe..

Tapi kan, ada jugak kawan aku.. Amek exam KPSL ni kali pertama dah lulus.. huhu.. Itu dinamakan rezeki kan... Aku ni tataw la bila nak lulus... Ni pulak tak ulangkaji bagai, lagik la nipis harapan senipis kulit bawang... Hoho..

Minggu ni kena xsersais jari jemari.. Minggu depan nak bertarung dah.. Menulis dengan pantas sepantas kilat dengan tulisan yang ajet-ajet sweet... Ahakz.. Korang doakan aku untuk menulis dengan cantik ekk.. Hehe.. Doakan aku jugak dapat jawab dengan tenang dan selamba badak... Doakan aku lagik supaya aku LULUS.... Peace no war..!!


3 comments

  1. tgk post nie teringat nj check juga..last year xdapat nak att hope this year dapat la ambik

    ReplyDelete
  2. Good luck lea! Moga dapat menulis dengan cantik. Hehe. Baru pemeriksa rasa semangat nak baca kan..

    ReplyDelete