Aku Rindu Kamo0o..!!

Assalamualaikum wbt.


Aku Rindu Kamo0o..!!  |  Hollaaaaa...!! Lama sungguh rasa tak bersiaran... Sibuk bercuti sampai tinggal blog menjadi usang dan berlumut.. Haha.. Aku rindu kam0o0ooo sotskirt.blogspot.com..!! Haaa mesti korang ingat aku rindu sape tadi kan.. Sebenarnya aku rindu nak kembali blogging... Aduhaii.. Kangan bangettt!!...

Selama 4 hari rasanya aku tak up entry kerana bercuti bersama family.. cewahhh... Termasuklah beberapa job yang aku dapat sebelum ni yang masih hanging... Lepas ni baru aku akan setelkan semua job tersebut.. Harapnya dapatlah aku kejar sebelum sampai due datenya.. Ahakz..

Tak sabar nk kongsi detik-detik percutian aku yang macam-macam bende yang berlaku.. Hehe.. Ada suka ada duka.. huhu.. Insyaallah aku akan kongsikan nanti... Hari ni buka aje blog, wahhhh banyak betul rakan-rakan buat GA.. Insyaallah nanti aku join ye... Rindu sangat nak join GA wehhh... Sebut pasal GA ni, aku ada menang beberapa GA dan nanti aku akan up jugak entry untuk hadiah kemenangan aku tu.. Aku ulang "Hadiah Kemenangan" aku..!! Haha.. Cam menang sukan olimpik jerk gayanya... 

Hurmm takat ni dulu la aku membebel entah apa-apa ni... Malam kang aku bersiaran lagik.. Jumpa malam kang yeeee...!! Babai...



4 comments

  1. Hehe Can't wait for your bercuti story.

    ReplyDelete
  2. ahahahhaaa....tak sabar nii..hahahaa...

    jemput singgah sini, jangan lupa join sekali untuk menangi set Skinfood bernilai RM200 :)

    http://www.yayacendana.com/2016/08/skinfood-worth-rm200-set-korean-beauty.html

    ReplyDelete
  3. Hehe. Rindu blog lea juga. Baru bekesempatan nak terjah blog lea. Rasa lama dah tak datang sini. Nanti up cerita bercuti ye. Apalah yang jadi tu ye? 😁

    ReplyDelete
  4. Reen igtkn rindu kt Reen td. Ahaks! ;p

    ReplyDelete