Pencarian Bloglist Ogos By Aisyhah Nyais

Assalamualaikum wbt

Pencarian Bloglist Ogos By Aisyhah Nyais  |  Pagi ni nak join segman by blogger Aisyhah Nyais yang ohsem ni... Blogger Aisyhah nak carik 15 blogger untuk menghiasi ruangan blogslist blog beliau bagi bulan Ogos.. Moga-moga blog aku terpilih diantara 15 blogger tersebut.. Wohaaa...!!

Jom join sekali... Farahanim... Perdu Cinta.... Mr. Is0NE....


9 comments

  1. Semoga berjaya.. lea pula bila nak buat.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankz hasif.. ehh dah buat tu.. sila join ye.. Hahaha...

      Delete
  2. Terima kasih sebab sudi join bloglist aisyhah untuk sesi Ogos ni. Nama dah di updated dari semasa ke semasa. Goodluck untuk pencarian bloglist ni hehehe! Thanks again ok:) ♥

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen... Happy blogwalking...

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama :D
    done follow
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  5. Cikla singgah dr segmen sama....

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete