Shopping Raya...??


Assalamualaikum wbt..


Shopping Raya...??  |  Hi korang... Persiapan raya camne korang-korang semua?? Dah settle ke..?? Raya dah semakin menghampiri.. Kalau buat persiapan last minit, risaunya jadi kelam kabut nanti kan.. Cam aku lak, dah settle untuk anak kire dah beres laa.. hehe.. Untuk aku tak perlu sangat.. Dah tua-tua ni tak yah nak raya sangat la.. Kasi anak-anak jerk beraya.. Haha.. Korang camne lak??

Aku pown baru kelmarin pergi carik baju raya untuk anak.. Dapat la sehelai baju melayu bersoping dekat Jakel... Katanya ada sale... So, pergi la menyoping dekat sana.. Ceh menyoping tu.. Padahal beli selai jerk pown.. Haha..

Tahun ni pilih tema dusty pink... Pemilihan tema ni datangnya secara tetiba.. Kebetulan baju aku dah ada yang warna tu yang masih belum di pakai.. Jadinya beli baju anak saje la.. Untuk aku, pakai aje yang mana ada... Save bajet kata orang.. huhu... Tapikan, baju aku warna rossy brown.. huhu.. Warnanya berbeza la sikit dari baju anak aku.. Alah kire boleh la tu kan.. Nak carik yang sedondon ni susah kalau dah beli pown asing-asing.. Ye dak...!! 

Raya tahun ni , aku macam tak berapa nak ada mood untuk beraya.. Mood raya dah melayang entah kemana.. Mungkin faktor usia kowt.. haha.. Kalau tak nak raya boleh tak?? hahahaha... 

Apa-apa pown raya tetap akan tiba jugakkan... Raikan la seadaanya kita.. Hurmm..~!!


3 comments

  1. Kite dah siap dah buat persiapan.. Tunggu raya je x mai2 lagi, hehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. hehe..
      Moga raya tahun ni dapat membahagiakan yien..
      Selamat menyambut hari raya ye yien.. :)

      Delete
  2. Kita takk prepare apa pun hahaha :') Hrini kot. tgok lah mcm mana

    ReplyDelete