Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016


Assalamualaikum wbt..

Klik banner


Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016 |  Giveaway again.. Join jangan tak join yee... Pagi ni nak join GA duit raya by blogger Reen... Syarat yang ditetapkan pown amat mudah.. Tak kan melengohkan jari jemari kita.. hehe.. Syarat dah dipenuhi dan dengan lafaz bismillah aku join GA ni.. Yey..!!

Jom la korang-korang join GA ni.. Mane tau ada rezeki untuk dapat duit raya.. Sesambil tu dapat kenal satu sama lain kan..




9 comments

  1. selamat hari raya kak..maaf zahir dan batin ye kak..esok yaya balek kampung da..doakan ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya jugak buat yaya.. Oh yeke.. Sonok nye dpt blk awal.. Take care tau.. Moga selamat balik dan kembali... :)

      Delete
  2. Assalamua'laikum Lea.. Terima kasih join.. Salam ukhuwah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam reen.. Ok reen.. Salam Ukhuwah... :)

      Delete
  3. Singgah sini dari segmen yang sama ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html

    ReplyDelete
  4. jangan lupa join giveaway wawa. banyak hadiah menarik menanti!! 6 HARI LAGI TINGGAL SEBELUM GIVEAWAY TAMAT!
    http://wawaabdulhadi.blogspot.my/2016/06/ramadhan-kareem-giveaway-2016.html

    ReplyDelete
  5. Assalam. Kite dari segmen yang sama. Follow my 2nd blog kat bawah ni ok.. Selamat berkenalan!


    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html

    ReplyDelete