Hari Ke-8 Puasa



Hari Ke-8 Puasa | Tup tap tup tap dah hari ke-8 puasa yek.. Sekejap je masa berlalu.... Kang tetiba dah raya... huhu.. Cam biasa sabtu ahad aku memang bercuti berblog... Insyaallah sikit masa lagi bolehla berblog di hari cuti dengan lebih selesa.. 

Korang camne?? Puasa penuh atau dah terbabas tinggal puasa... hehe.. 

Aku dua tiga hari ni alhamdulillah rezeki banyak sangat.. Melimpah ruah.. Ada aje undangan untuk berbuka puasa... Syukur sangat... Macam-macam menu dah masuk kedalam perut ni time berbuka.. Alhamdulillah.. Terima kasih Allah... Terima kasih kepada yang sudi menjemput kami sekeluarga... hiks..

Hari ni tataw lagik plan masak ape.. Semalam sebenarnya dah siap-siap masak.. Then ada pulak call masuk jemput berbuka puasa di rumahnya.. Huhu.. Untuk tak menghampakan orang, aku terima undangan tu.. Lauk yang aku dah masak tu, buat bersahur aje la.. 

Puasa tahun ni meriah sikit.. Meriah dengan undangan berbuka.... hehe.. 


2 comments

  1. Kann rasa cepat sgt. nnti tetiba dah ramadhan 1438h pulak. amboi2 tak mnyempat haha. Klik tabung ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulakan thirah... kojap ajo.. Haha.. Biasa la kene plan dulu hiks..
      Thankz klik tabung... sy pown dah klik tabung thirah tadi.. :)

      Delete