Lenovo Vibe Z + LTE


Assalamualaikum..

Selamat petang... hehehe.. rajin kan saya hari ini... Dalam 1 hari 3 post saya buat.. hahaha..
Tangan ni tengah rajin so ape lagik.. mencari-cari ape yang terbaru... So hasilnye aku menjumpai Lenovo Vibe Z dengan LTE  yang akan keluar tak lama lagi... 

Ehsan dari Inchek google


Smartkan HP ni... Tak lama lagi di bawah jenama Lenovo akan mengeluarkan smartphone pertama mereka yang menyokong LTE dan mempunyai spesifikasi yang hebat.. Inilah dia Lenovo Vibe Z dengan LTE... ekeke...

Mari kite tengok kehebatan HP ni..

- Saiz skrin 5.5 inci dengan resolusi HD penuh 1080P
- Tebal HP 7.9mm
- Prosessor Quad-Core Snapdragon 800
- 2GB RAM
- 16GB memori
- Kamera utama 13 megapixel
- Kamera hadapan 5 megapixel

Tengok dia punye spesifikasi pown dah bestkan... Bukan itu aje.. Handphone ini juga menggunakan Android Jelly Bean 4.3... hah!! Ape agik.. stenbai duit la untuk beli hp ni.. Lenovo Vibe Z ni akan dipasarkan di beberapa negara termasuklah Malaysia dan dijangka akan mula dijual pada bulan Februari dengan harga rasminya $549 ( RM1650 ).. 




So yang selalu update dia punya HP dengan setiap keluaran  yang baru pasti tak nak ketinggalan kan untuk memiliki HP ni... Cepat-cepat kumpul duit.. ekeke

Ok la.. sampai sini aje... 

Chow cin cau.... 

Selamat menyopping....~!!







4 comments

  1. kak..adik pon mmg ngah kumpul duit nk bli anset lenovo..heharap la ckup duit nnt..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uis.. ye ke dik.. wah.. best2... nnti cite kat akak best ke x phone ni ek...

      Delete
  2. lenovo dah ada smarthone dah..tapi fiza ade lappy lenovo je la..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah fiza.. tp februari br dipasarkan... jom beli... hehehe

      Delete