Fridge Magnet From Canada Dari Eldarwena

Fridge Magnet From Canada Dari Eldarwina | Yeahh fridge aku bertambah satu lagi FM... Alhamdulillah, baru-baru ni aku menang Giveaway FM From Canada yang dianjurkan oleh blogger Eldarwena.. Dan hadiahnya dah pun sampai dengan selamat kelmarin... Sampai aje adiah tu terus tampal kat peti.. Nampak sangat excitednye kan.. hehe..


Hah, yang mane satu agaknye yek FM dari Canada tu? Korang rasa? hehe.. Tak banyak mane lagik sebenarnya FM yang aku kumpul.. Ada yang dah rosak sebab kena baling dek si Qhaliff.. Redha jerk la.. Huhuhu.. Ada satu lagi belum sampai ke tangan dari anak saudara.. Tak ingat dia bercuti kemana ritu.. Tak pe la, kite tunggu dan lihat aje nanti... Ok la, jom tengok FM dari Canada itu..

Tinta dari Blogger Eldarwena


Ok, ni FM yang aku dapat.. Vancouver Columbia.. TQ kepada Eldarwena dengan hadiah yang best ni.. Moga El terus dimurahkan rezeki olehNYA.. Amin YRA...

Korang yang mane belum kenal siapakah gerangan Eldarwena ni moh pakat terjah blog beliau... Banyak yang menarik disana.. Jom terjah!! Jangan lupa follow sekali yek.. Hiks..


17 comments on "Fridge Magnet From Canada Dari Eldarwena"
  1. tahniah! dah banyak koleksi fridge magnet tu

    ReplyDelete
  2. Wa tahniah kak lea. Kinah pun teringin nak kumpul fm tu

    ReplyDelete
  3. Wahh cantiknya kolesi fridge magnet ni. Rasa macam nak kumpul juga la :)

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya. Dari jauh FM ni 'berjalan' kan. Rezeki tu. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  5. Tahniah sebab menang giveaway. Lepas ni boleh cuba join giveaway Pisyek.

    Mana tahu menang lagi. Hehehe.

    Giveaway Domain Dot Com dan WordPress Web Hosting Percuma

    ReplyDelete
  6. Bertambah koleksi fridge magnet lea ye.. Cantik.. Tahniah lea..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki lea. Tahniah. Cantik FM tu.

    ReplyDelete
  8. Seronok tengok macam2 bentuk fridge kan... tahniah Lea..

    ReplyDelete
  9. Cantik..cantik.. cantik magnet Canada itu..
    Tahniah Lea, rezeki mencurah-curah.. alhamdulillah..
    Banyak juga koleksi magnet Lea..

    ReplyDelete
  10. Tahniah.. Sama la kita pun banyak gak FM dikumpul

    ReplyDelete