Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com  |   Gigih aku follow para sponsor untuk giveaway kali ni.. Alhamdulillah semua pun dah setel aku follow.. Tinggal nak copy paste coding aje.. Kita kasi copy and paste sekarang jugak...
.
.
.
.
.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Klik banner untuk join

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.

Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :- 


Follow Blog Sponsor 


Like Fanpage 



Add To Circle Sponsor 


Follow Instagram Sponsor  


Follow Twitter Sponsor 

  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI


 17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada  
1 September 2017

Sekian , terima kasih


10 comments on "Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com "
  1. Salam Lea... Semoga berjaya dalam segmen giveaway ni.

    ReplyDelete
  2. datang bertandang dari giveaway yang sama ,all the best
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/08/giveaway-ogos-2017-by-wwwaerillhassancom.html

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/08/giveaway-ogos-2017-by-wwwaerillhassancom.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/08/giveaway-ogos-2017-by-wwwaerillhassancom.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...mama dtg dari giveaway yg sama...
    http://maszull.blogspot.my/2017/08/giveaway-ogos-2017-by-aerill-hassancom.html

    ReplyDelete