Giveaway Blog Bycikrenex

Giveaway Blog Bycikrenex  |  Holaa!! Hi CR, Lea join giveaway ni.. hehe.. Sebelum aku membebel dalam entry ni, kene tegur dulu tuan punye giveaway.. Hiks.. Orite, tengahari ni sedang berblogwalking, ramai pulak yang join giveaway dari Cik Renex ni.. Dok lalu lalang kat new feed blog aku ni... Diusir-usir, ianya tetap jugak lalu.. Sampaikan aku pun turut terjebak untuk turut serta menjoinkan diri dalam giveaway CR ni.. Ahakz.. Drama tak hakak!! Oleh yang demikian, dengan lafaz Bismillah aku join Giveaway Blog Bycikrenex ni.. Hahaha, menyampah pulak aku baca ayat sendiri.. Ekeke..!!

Sila klik banner ye kalau nak join!!

Banner yang sangat comel dengan warna yang agak menarik.. Aku suka!! Btw, aku ucapkan tahniah buat CR atas kejayaannya dalam membina blogshopnya.. Moga bisnessnya terus berjaya dan maju.. Amiin.. Korang yang mane bergelar Blogger Malaysia tu, mai le join reramai kasi meriah lagi giveaway ni disamping tu dapatlah kita pakat support kawan kita ni untuk berbisness... Sendiri nak berbisness tak berapa nak pandai, so support la kengkawan yang suka berbisness.. Tak gitu...

Orite, kalau nak join just klik banner kat atas ye.. Tarikh tutup lambat lagi.. Jadinya, Moh pakat join yek...

Tarikh Tamat
24 September 2017


17 comments on "Giveaway Blog Bycikrenex"
  1. Assalamualaikum Wrmbth & selamat menjamu selera sis Lea

    semoga berjaya dapat give away ni

    mana tau rezeki

    ReplyDelete
  2. Best of luck Lea..semoga ada rezeki untuk kita semua, insha allah..

    ReplyDelete
  3. Best of luck Lea :)

    ps: Lea tunggu eh, nanti Siqah update tutorial edit gambar <3

    ReplyDelete
  4. Rajin la lea ni join giveaway ..aiii kesemputan masa nak join GA ni.. duhh .. all the best leaa

    ReplyDelete
  5. Holaaa lea..

    Thanks Lea join. Heee.. all the bestt.

    ReplyDelete
  6. done follow,please follow back :)
    dari GA yg sama
    http://iyraacariyno.blogspot.my/2017/09/giveaway-blog-bycikrenex.html

    ReplyDelete
  7. Good luck
    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-blog-bycikrenex.html?m=1&zx=b28f900c925dd3c8

    ReplyDelete
  8. Good luck
    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-blog-bycikrenex.html?m=1&zx=b28f900c925dd3c8

    ReplyDelete