Novel Preloved Anna Lee Terukir Cinta

Novel Preloved Anna Lee Terukir Cinta  |  Assalamualaikum wbt.. Hai korang.. Terasa semangat nak update blog bila line internet ok... Dah banyak hari line internet macam siput sampaikan tak boleh nak upload gambar... Naik fedap aku di buatnya... Sejak dua menjak ni aku lebih banyak bercerita pasal novel kan.. Biasalah kalau dah minat buku, memang tak jemu-jemu apdet pasal buku.. Risau kalau-kalau korang yang jemu nanti nak singgah blog picisan aku ni.. Ngeeee!! Now, aku nak cuba kumpul novel karya Anna Lee pulak.. Ramai yang cakap novel karya beliau best.. Baru ni dah beli novel preloved Anna Lee Terukir Cinta... Alhamdulillah, kondisi novelnye masih baru... Harga pun murah jerk.. 

Anna Lee Terukir Cinta
Anna Lee Terukir Cinta
Owner lama novel ni cakap dia baru baca sekali aje novel ni.. Sebab tu keadaan novelnye masih baru.. Buat masa ni aku mencari novel preloved aje la dulu.. Nak beli baru terasa terbeban pulak dengan kekangan kewangan sekarang.. Nak stop beli, rasa cam tak boleh nak pujuk hati ni yang terlebih gilakan buku.. Hahaha..!!

Eceli, novel ni aku dah baca separuh pun.. Takat ni jalan ceritanya memang best.. Nanti dah habis baca, aku review yek.. Tak sabar nak baca novel The Unsung Hero pula karya Melur Jelita.. Novel yang dihadiahkan untuk aku oleh seorang blogger.. Nantilah aku update pasal ni.. Hiks..



5 comments on "Novel Preloved Anna Lee Terukir Cinta"
  1. Pada sis tak kisah pre-loved buku / novel janji masih elok & boleh dibaca.. Jimat juga.

    Selamat membaca Lea..

    ReplyDelete
  2. Membaca itu aura positif Lea...teruskan membaca..

    ReplyDelete
  3. Yeah!! Sep sikit.. Sha pun kumpul nobel penulis nie..

    ReplyDelete
  4. Novel pre-loved pun okey jugak kan.. Selamat membaca..

    ReplyDelete