Novel Pelaris Datang Dengan Gift Yang Comel

Novel Pelaris Datang Dengan Gift Yang Comel  |  Muhammad Fatrim atau lebih mesra dengan panggilan Ayim adalah salah seorang penulis feberet aku... Antara karyanya yang sudah aku baca seperti Asrama, Revenge dan Pemangsa.. Manakala Teman Roh masih lagi dalam simpanan aku dan tunggu masa yang sesuai aje untuk dihadam.. Mungkin dengan keadaan aku sekarang ni, belum cukup kuat untuk membacanya.. Ekekeke.. Karya beliau yang terbaru, novel PELARIS datang dengan gift yang comel..

pelaris, muhammad fatrim, novel seram,
Novel Pelaris Datang Dengan Gift Yang Comel

Novel Pelaris ni aku beli Pre-Order.. Kiranya lama jugak la aku menunggu untuk mendapatkannya.. Yela dah nama lagi Pre-Order, haruslah kene tunggu sehingga ianya dicetakkan.. Tu sebab la memakan masa.. Seperti Biasa, kalau beli dengan Ayim memang akan dapat gift beserta tandatangannya sekali beserta nota cinta darinya.. Haha!! Tapi kali ni berlainan sikit gift yang aku dapat.. Ada gift comel kat situ ye.. Penanda buku dari batang aiskrim dan klip kertas yang dibuat sendiri oleh penulis.. Ada sentimental value ye disitu.. Harus dijaga dengan baik... Apa-apa pun gift yang aku nak sangat adalah FM Pelaris.. Boleh tambah koleksi FM aku.. Bukan senang nak dapat FM cover novel tau.. Dah 3 keping aku ada semuanya dari penulis Muhammad Fatrim.. Thankz tau Ayim..


Orite, tentang novel pulak aku rasa cover novelnya lebih cantik, menarik, mantap dan matang... Aku suka covernya.. Ini adalah cover yang aku vote di fb penulisnya tempoh hari.. Kulit novel ni juga dari kertas yang berkilat.. Memang terbaik.. Nampak lebih meyakinkan.. Ditambah pula ada bookmark kecil disediakan juga dari cover buku ni.. Aku suka!! Hehe..

Oklah, buat penulis buku Pelaris ni, moga terus berjaya dalam bidang penulisan dan menghasilkan karya yang terbaik dan mendapat tempat dikalangan peminat novel di Malaysia mahupun diluar Malaysia.. Luaskan kuasamu... hehehe!!


29 comments on "Novel Pelaris Datang Dengan Gift Yang Comel"
  1. Assalamualaikum Wrmbth

    Apa khabar Lea

    Salam pagi khamis

    Nampaknya lea suka baca novel genre mistik ya

    Nampak judul buku pun dah tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. Alhamdulillah lea sihat2 aje.. terima kasih..

      Hurmm dulu mmg suka caba novel cinta jerk.. sekrang bertukar mood ke novel seram.. eekkekee.. :) cari kelainan.. hiks..

      Delete
  2. Banyak betul gift dia bagi.... untunglah Lea... Rezeki...

    ReplyDelete
  3. Comel giftnya...ni kalau saya jadi penulis akak nak beli rak novel saya..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekeke cam ada planning jerk ni.. Mesti la beli support kengkawan.. hiks.. ;)

      Delete
  4. Wah koleksi baru ya.. dah beralih ke novel seram boleh geng nie.. ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kak sue.. Dah terjebak dengan novel seram pulak..

      Delete
  5. Wauuu.. makin bertambah rak buku la lepas ni.. haha..
    Have a nice day babe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. dah tak muat nak simpan buku.. Kene beli rak lain.. ;)

      Delete
  6. Memang comel je penanda buku n clip kertas yg penulis buat sendiri. kreatif. untungnyaa. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula.. kali ni penulis rajin dan kretif... alhamdulillah.. :)

      Delete
  7. waaah suka baca2 eh.. CT dulu jela skrang makin malas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baca tu rajin tapi kene curik masa sebab masa sgt terhad bila dah berkeluarga ni.. hehe

      Delete
  8. cite dalam buku nie tentang pelaris yang peniaga pakai ke? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa lebih kurang cenggitu la E'in.. Tapi lea lom baca agik la.. tgk sinopsis aje dulu..

      Delete
  9. Nampak macam novel seram. Dah lama tak baca novel. Dulu rajin baca masa sekolah asrama dulu. Sekarang tak ada masa. 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah cik Epal.. Novel seram.. sy pun x brp nak ada masa tp tetap cari masa utk membaca sebab minat kan.. hiks. ;)

      Delete
  10. menarik nobel ni tapi kene bersabar... sebab banyak novel yang sedang pending sebab fokus pada hal lain... mood membaca tergendala... nnt boleh review nobel ni yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. sama la lea pun bonde.. Banyak lagik novel yg pending.. Baca sikit2.. Okeh bonde, abeh baca lea review.. :)

      Delete
  11. Sha punya belum sampai.. Sedihnya.. Huhuhu

    ReplyDelete
  12. perghh bila laaa uyul nak rajin macam kak leaaa nih. dah tak cukup masa nak baca novel. huwarhh.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  13. hehe sweetnya gift dia! tengok tajuk macam best je kak lea

    ReplyDelete
  14. First time dengar nama novel dan penulis ni

    ReplyDelete
  15. So sweet. Byk betul gifts.. .estimate seronok Rasa nk beli lg kan

    ReplyDelete
  16. banyak betul free gift nya. semoga murah rezeki dan terus berikan kepuasan kepada pembaca :)

    helloaiman

    ReplyDelete
  17. tajuknyaaaa seram laaa kak leaa. heheee. terus tringat kedai mkn..

    ReplyDelete