Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul  |  Tengah dok hangin dengan Shopee Malaysia sebab nak buat pembayaran sikit punye susah step dia.. Siap nak kene ada verifikasi kod la bagai.. Menyusahkan betul.. Huhu.. Bagi menyejukkan sikit hati aku yang tengah panas membara ni, aku nak join giveaway anjuran Blogger Sii Nurul ni.. Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul.. Chocolate kan boleh menenangkan hati yang tengah marah.. Haha.. Belum menang lagik tu.. Ekeke..

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul
Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul
KLIK BANNER YE KALAU NAK JOIN SAMA

3 orang pemenang dicari untuk memenangi hadiah berbentuk coklat.. Coklat apakah? Haruslah my feberet coklat, Ferrero Rocher.. Selain tu Cadbury dan Hersheys... Orite, kepada yang sukakan coklat jom pakat join ramai-ramai.. Mana tau ada rezeki menang, leh makan coklat kan.. Kalau tak menang sila beli sendiri kat kedai.. Kohkohkoh!!

Tarikh Tamat
15 Ogos 2017


19 comments on "Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul"
  1. wow bestnya GA cenggini.. all the best =)

    ReplyDelete
  2. All the best lea.. Sha pun joint sebabkan hadiahnya coklat.. kikiki

    ReplyDelete
  3. Datang bertandang dari giveaway yang sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/07/chocolate-fan-giveaway-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    Singgah blogwalking dari GA yang sama

    http://www.myarosli.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  5. Terima kasih ya join GA nie
    di sini ada senarai peserta.. all the best and good luck!
    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-chocolate-fan-giveaways.html

    ReplyDelete
  6. hai. blogwalking sini. all the best :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  7. Good luck. Kinah singgah dari GA sama
    http://ape-kinah.blogspot.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama
    http://mama3danish.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  9. singgah dr segmen yg sama..gud luck si manis preggy Lea
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen sama. gudluck

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/08/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete