Baby Headband Hadiah Giveaway Sis Hawa

Baby Headband Hadiah Giveaway Sis Hawa  |  Bulan Mei yang lalu aku ada up entry pasal aku Menang Giveaway Anjuran Sis Hawa kan.. Dannn hadiahnya dah pun aku terima beberapa hari yang lepas... Baby Headband hadiah giveaway Sisi Hawa.. Alhamdulillah.. Sebenarnya aku dapat 1 aje headband ni.. Disebabkan beberapa masalah yang tak dapat dielakkan dan Sis Hawa terpaksa pos lambat hadiah aku, beliau hadiahkan lagi 2 headband buat aku.. Allahuakbar.. Tq ye Sis Hawa.. 


Sebenarnya aku pun dah lupa tentang hadiah giveaway ni.... Tetiba dapat email dari Sis Hawa mohon maaf sebab terlewat pos hadiah.. Aku pun tertanya-tanya giveaway yang mane satu ni.. Bila check balik dekat blog, oh baru tahu aku ada menang giveaway anjurannya.. Thankz too Sis Hawa atas emel tersebut..

Apa-apa pun baby headband yang aku dapat ni sangat comel.. Tapi kan, ritu scan baby aku ni LELAKI.. Hehe.. Tak dapat lee nak digunapakai pada baby baru aku nanti.. Jawabnya kene hadiahkan pada anak saudara la headband ni.. Hikhik..

Moga Sis Hawa terus dimurahkan rezeki dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.. :)


16 comments on "Baby Headband Hadiah Giveaway Sis Hawa"
  1. Boleh simpan untuk next baby sis.. hehehe

    ReplyDelete
  2. comeynya headband ni....kak lina sampai sudah xde baby girl...hihi

    ReplyDelete
  3. Ira pun baru dapat sama minggu lepas. Hahaha nak masuk kepala sendiri tak muat kan kak? 😅

    ReplyDelete
  4. Yang tengah tu cantik la Lea...huhuhu...tak pe Lea,lelaki pun syukur...ada rezeki lain untuk anak Lea nanti..

    ReplyDelete
  5. Comelnya headband...hihi..bukan rezeki baby...rezeki kazen baby..=)

    ReplyDelete
  6. comel headband tu.. alamk, dapat geng boboiboi lagi ye.. hihi

    ReplyDelete
  7. Cantik headband.. pandai buat sendiri sis hawa ye

    ReplyDelete
  8. alolololo.. comelnye headband !! tahnaih lea !!

    ReplyDelete
  9. wahhh...tahniah kak dapat baby boy. hihi. headband baby mmg comel sangat. :D

    ReplyDelete
  10. Headband mmg comel, dapat ke anak buah saya nanti cepat je dicabut2 dia. haha

    ReplyDelete