Teh Ais Sebagai Peneman Dahaga

Assalamualaikum wbt..


Teh Ais Sebagai Peneman Dahaga  |  Sekarang ni air kegemaran aku adalah Teh Ais... Mengandung kali ni aku hanya terpikat dengan air Teh Ais jer.. Mengandungkan Qhaliff dulu, aku lebih dengan air milo.. Orang cakap kalau minum air yang berkafien ni, HB boleh turun.. Takat ni alhamdulillah HB di tahap yang ok-ok aje.. 

6hb ni temujanji seterusnya.. Aku harap HB aku tak turun la.. Haha.. Hadoii risau jugak kan.. 

Bercerita tentang Teh Ais ni, kengkadang aku beli teh ais yang tak berapa best.. Tawar dan hambar aje warnanye.. Time tu mesti frust menonggeng.. Tak dapat nak nikmati rasa teh ais yang sebenar.. Huhu.. 


Ni menu lunch aku hari ni.. Beli dekat luar bukan masak sendiri.. Aku memang dah tak boleh nak ke dapur buat masa ni.. Tak tahan bau.. So, terpaksa lah menghabiskan duit dengan membeli makanan di luar... Yang ni pown harganya dah RM 7 termasuk Teh Ais.. Harap-harap aku dapat pulihkan tahap bau aku ni secepat mungkin.. Huhu..

Korang makan apa tengahari tadi? Mesti lagik best dari aku kan..


7 comments on "Teh Ais Sebagai Peneman Dahaga"
  1. masa eda pregnant,paling suka kopi ais,lepas tu pantang orang makan apa,mesti nak rasa jugak..hadoiii..nasib baik tak obes mse ngandung.
    masuk dapur ok je...heheh..harap lepas ni oklah tu kan

    ReplyDelete
  2. Tak tahan bau sebab benda baik tak pe... Alhamdulillah, tahniah ya....

    ReplyDelete
  3. Sha pernah lalui nie masa awal-awal ngandung Amani.. memang tak leh nak bau masak2 nie.. tapi dah masuk pertengahan, okay je.. Sha doakan Lea pun akan kembali ok..

    ReplyDelete
  4. Dulu feveret sangat teh ais ni..Tapi skrg ni, tak boleh nak minum teh ais..sakit kepala kalau minum jugak..huhu..

    ReplyDelete
  5. Teh ais kalau kena cara buatnya sedap lah, sama juga macam milo ais kan. fuhhh sedapnya.

    ReplyDelete