Team Tak Makan Sayur

Assalamualaikum wbt..

sumber : Lanun Ranggi

Team Tak Makan Sayur  |  Hehe gambar ni aku amek kat Blog Lanun Ranggi, blog kegemaran aku.. Tabiat aku time makan memang cam pompuan lam komik ni.. Tak kire la sayur ape kecuali kobis.. Paling anti sayur taugeh.. Huh.. Makan makanan yang ada taugeh, mesti asing satu-satu.. Dah clear baru makan dengan tenang... Haha!!


Korang cam aku jugak ke?? Ngeeee...


16 comments on "Team Tak Makan Sayur"
  1. Hahahha..sama la kak lea..tea tak makan sayur..semua jenis sayur kite tak makan langsung..hahahahha

    ReplyDelete
  2. so far,eda tak pernah tolak sayur..kecuali sayur tu kelat..hehehe

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  3. Anak-anak Amy, Faris seorang yang makan tauge, nasiim pulak makan timun aje. sayur lain semua tak makan.

    ReplyDelete
  4. Macam housemate dulu. Yang tak boleh blahnya asal order tak pernah mintak sayur tak nak. Tegurla sbb membazir (kadang2 kami pakat makankan sayur dia haha) tapi dia ckp kalau tak letak sayur tak sedap sgt. Pulakk

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. same laa macam e'in.. tapi tak sume jenis sayur e'in tak makan.. sampai ade kena paksa makan dengan asben.. haha

    ReplyDelete
  6. ler tak suka sayur eh..macam anak akak..walau secoet termasuk mulut pun dia blh perasan..dulu bkecil lagi dia ratah jek sayur..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  7. haha..kelakar..tapi tang perempuan tu cakap kasar sangat ler..
    JanjiKita

    ReplyDelete
  8. saya makan je apa yang ada. tapi anak sulung saya tak makan sayur. puas paksa dia makan sayur. adeh.

    ReplyDelete
  9. hahaha..ada juga member rapat perangai mcm ni.

    ReplyDelete
  10. Anis #teammakansayur.. Kalau makan mee ke ape,takde sayur rasa tak lengkap.. hehe

    ReplyDelete
  11. dulu x makan sayur, tapi sebab nak hidup sihat kena makan juga sayur. tapi tekak x blh terima sayur sawi & tauge

    ReplyDelete
  12. Siqah #teamtakmakansayur. Haha. Alergik betul dengan sayur. Kalau beli makanan lunch, sayur jarang sangat ambil. Hii

    ReplyDelete
  13. sep sikit... Gigih tu asingkan taugeh baru makan.. hehehe

    ReplyDelete