Luahan Terakhir Adik Thaqif

Luahan Terakhir Adik Thaqif  |  DaripadaNYA kita datang, kepadaNYA kita kembali.. Takziah buat keluarga Allahyarham Adik Thaqif yang kini telah kembali ke rahmatullah... Semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman...  Sebelum pergi mengadap ilahi, katanya Adik Thaqif ada menulis luahan perasaan di dalam buku latihannya.. Aku dah baca luahan terakhir Adik Thaqif.. Sayu sangat rasa... Aku doakan dia tenang disana.. Amiin.. 

Luahan Terakhir Adik Thaqif
Luahan Terakhir Adik Thaqif
Sumber : Amazingnara

Al-Fatihah.. 


23 comments on "Luahan Terakhir Adik Thaqif"
  1. kesian arwah. Tak guna betul si pembantu warden tu. moga2 dia dapat pembalasan yg setimpal 😥😥

    ReplyDelete
  2. Alluhuakbar... sedihnya... tak boleh dibayangkan tauuu
    Liez memang klau bab anak-anak memang sentimental sekarang padahal dulu metal kapak habis...
    semoga arwah ditempatkan disyurga insyallah

    ReplyDelete
  3. Al Fatihah... Sayu pulak baca surat arwah.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum lea...sedihnya rasa hati ini bila baca warkah dr adik Thaqif ini...pulang dan kembali ke sisi Penciptanya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. sayu hati baca luahan adik thaqif,apatah lagi ibu bapa yang membacanya..Al-fatihah

    ReplyDelete
  6. Sedih bila baca cerita arwah. Manusia zaman sekarang tak ada hati perut

    ReplyDelete
  7. Innalillahi.. Semoga ditempatkan di Surga Allah.. Aamiin..

    ReplyDelete
  8. sebak je baca. sampai hati betul org yang pukul dia ni.

    ReplyDelete
  9. Moga di sana Adik Thaqif sangat bahagia...sebaknya..sangat2..

    ReplyDelete
  10. rasa sedihnya bila dapat tahu apa yang dilalui oleh arwah sebelum dimasukkan ke hospital. Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang-orang beriman

    ReplyDelete
  11. sedih baca ni lea.. tapi Allah kabulkan doa nya da pindahkan dia ke syurga.. In shaa Allah

    ReplyDelete
  12. kesiannyaa. syurga tempatmu dik.. hmm.. Al-fatihah buat adik thaqif

    ReplyDelete
  13. Syurga buat adik Thaqif, insyaAllah. Al-Fatihah

    ReplyDelete
  14. Sedihnya baca. Semoga tenang di sana.

    ReplyDelete
  15. Semoga arwah adik Tahqif sentiasa tenang di sana. Amin. Sedih baca kisahnya :(

    ReplyDelete
  16. sedih :)
    anak buah ofismet aida ni, lea.
    memang aida personal wasap dgn ofismet.
    memang time berwasap tu, sebak betol dgn citer.
    dah le ofismet tu baru 1 bulan bersalin.
    hingga sehari sebelum kematian anak syurga ni, ofismet aida demam :(
    anak syurga. hilang dah kesakitan dia, kan :(

    ReplyDelete