Hadiah Giveaway Dari Blogger SA-VIORS

Hadiah Giveaway Dari Blogger SA-VIORS  |  Petang semalam balik kerja tengok ada parcel sampai rumah Pengasuh anak aku.. Aku memang guna alamat rumah Pengasuh anak sebab kalau guna alamat rumah aku jawabnya kena pergi collect sendiri la.. Huhu.. Aku terfikir-fikir parcel ape la ni.. Rasa macam tak de beli pape.. Bila dah sampai rumah terus koyak plastik parcel tu.. Oh!! rupenya hadiah giveaway dari Blogger SA-VIORS, Adik Rii... Hampir lupa tentang hadiah ni.. Aku ni kan jenis pelupa sikit.. Almaklumlah usia dah meningkat 'remaja' ni.. Ekeke..

Hadiah Giveaway Dari Blogger SA-VIORS
Hadiah Giveaway Dari Blogger SA-VIORS
Aku dapat 2 buah buku.. Satu buku motivasi agama Lukisan Tarbiah terbitan Tarbiah Sentap.. Aku memang suka baca buku terbitan Tarbiah Sentap ni.. Boleh buat aku tersentap membacanya... Hiks.. Satu lagi buku komik Lawak Kampus.. Seronok sekali sekala dapat baca komik.. Senang ati rasa.. Selain tu dapat beg comel mungee mungee.. OMG!! sangat comel ok.. Boleh letak barang make up atau dibuat bekas pensil.. Terbaikkk.. Button badge Running Man pun dapat jugak satu beserta sepucuk surat dari Adik Rii.. 


Ni suratnya.. Kata-kata dari Adik Rii untuk diri ini.. cewahh.. Btw, thankz ya Adik Rii untuk hadiah yang terlalu istimewa ni.. Moga Adik Rii terus diperluaskan rezeki olehNYA dan berjaya di dunia dan di akhirat.. 

Yang belum kenal dengan Blogger bernama Rii ni boleh la terjah blog beliau ye... Leh kenal-kenal tambah kenalan dalam dunia blog ni... Tak gitu.. 

Jom terjah!!


19 comments on "Hadiah Giveaway Dari Blogger SA-VIORS"
  1. Replies
    1. Alhamdulillah.. Masih ada rezeki utk menang.. syukurrrrr.. 😍

      Delete
  2. WAHH LUKISAN TARBIAH TU CEPAT REVIEW KAK.. BTW TAHNIAH.. rEZEKI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn.. akak suka.. Insyaallah akak akan review secepat mungkin ye.. 😍

      Delete
  3. waaaa comelnya bag tu.... best kan dpt hadiah dr kawan blogger...

    ReplyDelete
  4. Wahh tahniah kak menang giveaway. Moga terus dimurahkan rezeki buat akak dan baby :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum lea...mmg seronok kalau dpt hadiah dr segmen yg kita join ni kn...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  6. hakhak comelnya ucapan dia hahaha. tahniah kak!

    ReplyDelete
  7. adik menang juga.dari blogger sa.suria amanda.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..best lah Lea dapat buku lagi.

    ReplyDelete