Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my



Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my | Hehe sori, mood join giveaway datang lagi la.. Kali ni giveaway anjuran Blogger Fiza pula... Jom tengok apa kata Fiza selaku penganjur giveaway ni.. Hiks..

*********

Assalamualaikum.. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza...

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Copy dan klik banner untuk penyertaan

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya.


Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi:
5 ml EDT Dolce Vita, 
5 ml EDP Miss Dior, 
5 ml EDT J'adore,
 5 ml EDT Midnight Poison,
 5 ml EDT Dior Addict

Ada 5 jenis Dior Miniature Perfume untuk dimenangi dan hanya 5 pemenang yang akan dipilih. Jemput semua blogger untuk memeriahkan giveaway ini.

Tarikh Tamat
01 Mei 2017


24 comments on "Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my"
  1. Wah bestnya hadiah tu. Semoga ada rezeki Lea. Ameen.

    ReplyDelete
  2. DGYS

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Terima kasih atas penyertaan. Senarai nama telah diupdatekan di http://ourmemoria.blogspot.my/2017/04/senarai-nama-giveaway-dior-miniature.html. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  4. Hai lya .Singgah sini dari Giveaway yang sama..Jemput ke Blog
    ~ Blog Kisahsidairy ~

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum wbt... dtg dari segmen sama.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini.html

    Good luck ❤❤

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum

    Mya datang dari GA yang sama.
    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ... dtg dr segmen yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  8. selamat pagiii . singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    selamat berjaya .

    ReplyDelete
  9. Good luck kak lea.. kinah singgah dari segmen yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini.html

    ReplyDelete
  10. Miss Dior and Dior J'adore are the best of Dior women's collection. I have been using this two perfumes for last 2 years. Best of luck for your good work.

    ReplyDelete
  11. Singgah jalan-jalan sini...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html


    ReplyDelete
  12. woot woot singgah blogwalking sini jugak :D

    http://ohthrillers.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  13. datang dari GA yang sama! goodluck :D

    http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  15. hi, saya datang dar GA yang sama.. :)

    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/giveaway-dior-miniature-perfume-mini.html

    ReplyDelete
  16. gudluck dear...
    mrs pip pun join juga :)

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum...saya datang dari GA yang sama :) Good Luck :) https://cikash.blogspot.com/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete