Borong Novel Seram Dari Karangkraf Mall

Borong Novel Seram Dari Karangkraf Mall  |  Sejak dua menjak ni terjebak aku dengan novel seram.. Mane tak nye, bila tengok kengkawan dok buat review novel seram ni, banyak pulak yang menarik.. Aku pown dah terjebak sama.. Tapi sesuai ke aku baca time aku camni?? hehe.. Okeh, 4 April baru ni aku memborong novel seram kat Karangkraf Mall.. Mane tak borongnya dek nonn, sekarang tengah ada potongan.. Meroyan hakak meng-oder-nya... Aku rembat beberapa buah novel seram dan sebuah buku agama.. Nak tengok tak novel ape yang aku beli tu?? Meh aku tunjukkan kat korang semua... 

Novel Seram Dari Karangkraf Mall
Novel Seram Dari Karangkraf Mall

20 Sen Untuk Ke Syurga karya Ustaz Elyas Ismail
Kisah Seram Malam Jumaat Vol 1 & 2 karya Penulis Seramlicios
Roh Rumah Sewa karya Naim Tamdjis
Kakak Kemboja karya Naim Tamdjis
Mannequin karya Illya Abdullah

5 buah novel seram dan sebuah buku motivasi islamik... Bila la boleh habis semua ni.. First harus hadam dulu buku 20 Sen Untuk Ke Syurga tu... Lama dah nak beli buku tu, bulan ni baru dapat melunaskannya.. Nanti dah habis baca aku buat review ye.. Sekarang ni tengah menghadam novel Ramlee Awang Murshid dulu.. Novel pinjam so, kene habiskan cepat.. Nak hantar balik kat tuan dia.. Haha!!

Yang novel Kisah Seram Malam Jumaat tu, ramai penulis sebenarnya.. Antaranya A. Darwisy, Naim Tamdjis, Sufi Abqari, Fazrin Fauzi, Suzani Nadzir, Aida Adia, Helmi Effendy dan Noorfadzillah.. Banyak-banyak penulis ni, aku pernah baca buku karya Naim Tamdjis je baru iaitu Barongan... Aku suka cara penulisannya.. So, sebab tu aku beli lagi buku karya beliau.. 

Nanti dah baca baru aku review satu persatu hokeh... Tapi tak tahu bila la yek.. Haha..!!




21 comments on "Borong Novel Seram Dari Karangkraf Mall"
  1. Macam menarik je buku2 tu.. Selalu kalau novel seram ni, anis baca fixi je.. hehe

    ReplyDelete
  2. Erk. Tengok kulit buku pun dah rasa takut haha. Beraninyaaa

    ReplyDelete
  3. Tengok cover book buku seram pun siqah dah seram 😱 siqah penakut. Haha. Tak boleh rasa baca novel seram camni. Terbayang-bayang satgi 😅

    ReplyDelete
  4. lama dah tak baca novel2 seram ni. sesekali layan seronok jugak :)

    ReplyDelete
  5. wahh.. sy dah lama x baca novel seram

    ReplyDelete
  6. kalau best lepas ni Amy pun nak beli jugak :)

    ReplyDelete
  7. Minat novel seram yer. Fiza novel ke, cerita ke memang tak boleh nnt terbawa2 cerita berminggu-minggu..huhu

    ReplyDelete
  8. Wah! Byknya borong novel. Cn ni lama xbaca novel sbb sibuk dgn urusan harian, klu dh pegang novel tu confirm xleh buat keje apa, hehe

    ReplyDelete
  9. Yeah!! Lea beli buku..
    Tahniah untuk Lea.. Selamat membaca..

    ReplyDelete
  10. Pernah baca sekali je buku seram, iaitu ASRAMA hahaha. buku dari FIXI memang selalu terbayang-bayang la bila baca tu haih.

    ReplyDelete
  11. tak sanggup T_T tengok cover buku je dah seram hahaha nanti kalau dah habis baca please review hehe

    ReplyDelete
  12. Bestnyaa dapat borong buku. Saya pun suka jugak baca novel seram sebenarnya. Tapi sebab duk asrama, malaslaa nak baca. Takut duk seram sejuk kat bilik sorang2. Hihi

    ReplyDelete
  13. Bestnye borong2 novel ni. Sy kalau borong kena marah husband ade la. Beli byk2 tp tak sempat nak membaca. Huhu

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnya dah lama tak borong buku. banyak lagi buku dekat rumah nak kena habiskan baca

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum Lea...wah !! bestnya banyak buku2 seram ni...mama pun kekadang layan juga novel seram ni...:)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  16. sy sejak pregnant ni pun suka plak baca fiksyen shasha..huhu..

    ReplyDelete
  17. Kalau berjaya menyeramkan kak Lea mai cari, hihi

    ReplyDelete