Penjelasan Daripada Pengasas Produk Tati Skincare

Assalamualaikum wbt..

Penjelasan Daripada Pengasas Produk Tati Skincare  |  Hi korang.. Kecoh baru-baru ni tentang produk skincare yang mempunyi merkuri menyebabkan wajah seorang penggunanya menjadi teruk.. Tak pasti produk apa yang dimaksudkan kerana tidak didedahkan nama produk tersebut.. Sehingga produk Tati Skincare terpalit sama dengan viral tersebut.. Aku pon tak pasti yang mana satu kebenarannya.. Moga masalah ini dapat diselesaikan dengan baik.. 

Memandangkan Tati Skincare juga terviral sama dengan isu tersebut, makanya Pengasas Tati Skincare  pun dah memberikan maklumbalas terhadap kes viral yang melanda itewwww!!.. Jom tengok kenyataan Pengasas Tati Skincare..

Pn. Nurhayati Hashima, Pengasas Tati Skincare

Kalau korang mengikuti setiap isu viral dalam Malaysia ni mesti korang tahu apa kes yang dah diviralkan baru-baru ni.. So, ini maklumbalas dari pengasas Tati Skincare terhadap isu tersebut..



Aku doakan semoga semuanya dipermudahkan dan dapat diselesaikan dengan baik.. 


13 comments on "Penjelasan Daripada Pengasas Produk Tati Skincare"
  1. Semoga semuanya selesai dengan cara yang baik.

    ReplyDelete
  2. Allah.. Makin teruk dunia sekarang nie..
    Fitnah berleluasa..
    semoga mereka tabah melalui ujian nie..

    ReplyDelete
  3. Moga semuanya baik-baik sahaja..berakhir dengan dua-dua pihak berlapang dada dan fikiran.

    ReplyDelete
  4. Bahayanya kalau tak baca habis. Nak sebarkan di media sosial kena buat kajian dulu. 😃
    .
    Tak pasal pasal boleh dapat saham fitnah kan Lea.
    .
    Dah jadi MLM dosa. Akhirat sana memang berat lah nak menjawab.
    .
    Banyak lagi yang pernah kena fitnah. Ramlee burger pun kena. Samopai rugi besar. Mujur mereka dah bangkit.
    .
    😂

    ReplyDelete
  5. Konspirasi nak jatuhkan pihak lain ..dugaan dalam dunia bisnes macam ni la huu

    ReplyDelete
  6. Begitula dugaan org bisnes ni, yang berhati kental je boleh join. Semoga kebenaran akan terungkai juga..

    ReplyDelete
  7. risau jugak. sebab Lia pun pakai produk ni. Okay je dan sesuai dengan muka. Takde kesan memudaratkan setakat ini.

    #blogwalking

    LiaHasty
    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  8. adik2 Mellya pakai product ni, memang muka diorang berdua elok, putih, gebu lepas sekotak tati trial. Tiba-tiba terdengar plak benda ni, ma Mellya dah ragu-ragu nak bagi diorang pakai.

    ReplyDelete
  9. No comment huhu sy prefer produk yg ada dijual di watson or guardian.. Lagi selamat

    ReplyDelete
  10. ni bukan nk jetuhkan sesiapa..aku pernah pakai tati ni..kotak pertama ok..masuk kedua hbis jahanam muka aku!! dh berbulan xok jgk..xpyhla pakai..ramai dh org trkena..bahaya tau x

    ReplyDelete
  11. Aku lak bwu pkai seminggu.....
    Jadi ragu... na lanjut ke x...hmm..

    ReplyDelete
  12. Dah confirm dari KKM produk Tati mengandungi merkuri. Bila pakai memang kulit muka jadi cantik. Tapi bila berhenti pakai kulit muka jadi teruk semula malah bernanah.Ini membuktikan yang merkuri pada produk Tati akan membuatkan kita bergantung padanya seumur hidup.

    ReplyDelete