Menang Segmen : Hang Komen Hang Bertuah

Assalamualaikum wbt..


Menang Segmen : Hang Komen Hang Bertuah  |  Ingat lagi tak dengan banner kat atas ni?? Kalau korang join mesti korang ingat punye kan.. hehe.. Keputusan dah diumumkan tau..10 pemenang telah dipilih oleh Blogger Mek zumbie selaku penganjur segmen.. Siapakah yang tersenarai?? Haaa jom tengok kat SINI ye.. 


Ehhh aku ada jugak laaa.. Haha.. Alhamdulillah.. Sebagai hadiah untuk pemenang, Blogger Mek Zumbie akan buat review blog para pemenang... Sehari satu blog katanya.. 

Nak baca klik SINI yep...

Alhamdulillah blog aku dah direview pada 12hb aitu.. Rasa terharu pulak bila ada blogger yang sudi pilih aku sebagai pemenang dan review pulak blog aku ni.. Thankzz sangat-sangat pada Blogger Mek Zumbie...


7 comments