Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

Assalamualaikum wbt..

Klik banner kalau nak join ye..!!

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com  |  Holaaaaa..!! Baru berkesempatan untuk bersiaran di malam hari... Ahakz.. Kebizian melanda selepas balik dari kerja tadi.. Kemas umah wehhh!! Rumah dah ibarat tongkang pecah.. 4 hari setengah ditinggalkan... Mane tak berabuk... Dengan nak memcuci kain baju yang bertimbun akibat dari holiday sakan... Nasib baik ada pembantu... Kalau tak de si mesin basuh tu, masak mak nakk nak mencuci pakai tangan.. Haha..!!

Wokehh tamo menceceh pelik-pelik.. Malam ni nak layan Giveaway dulu.. Memandangkan jam pown dah melanjut ke lewat malam sudey, tak sempat lah nak menyetelkan job yang tertangguh tu lagik.. Esok insyaallah.. Moga berkesempatan menyelesaikan semuanya.. Sebelum aku membebel dengan lebih panjang, baik aku teruskan dengan niat asal aku nak join GA blogger-blogger ohsem malaysia...

First entry GA, aku nak join GA by blogger Aku Penghibur.. Syarat-syarat yang ditetapkan oleh acik sangatlah mudah.. Thankz acik.. hehe.. Dengan ini aku join GA ni..


***************************************************************


{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
 Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun
1 Blogger bertuah Feed Blog di Blog akupenghibur.com

Mula : 25 Ogos 2016 | Tamat :1 Sept 2016


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

2. Letakkan blog acik di bloglist blog kamu

3. Follow instagram  :
@acik21

4. Copy code di bawah dan paste ke ruangan html di blog kamu

*********************************************


Wehhhh hujan ribut petir kat tempat aku ni.. Aku chow dulu laa... 


1 comment

  1. ayu dtg dari segmen yg sama.. ade masa singgah la ke blog ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-by-akupenghiburcom.html

    jom join sekali segmen yg ayu buat hehe..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2016.html

    ReplyDelete