Tahukah Anda Kelebihan Berbuka Dengan Kurma?


Assalamualaikum wbt..

Korang dah ada stok kurma ke kat umah tu?? Kalau tak de lagik baik pergi la beli sebab banyak sangat manfaatnya bila kita berbuka dengan kurma... Kengkonon kan aku ni.. Aku pown baru jerk tahu sebenarnya.. Baru aje tadi aku search kat tenet manfaat berbuka puasa dengan kurma.. Nak jugak tahukan kelebihannya.. Rupanya banyak betul kelebihan bila kita berbuka dengan kurma.. Korang nak tau tak?? Meh sini ramai-ramai aku nak kongsi ngan korang ni... 


Tu dia.. Korang leh la baca lebih lanjut kat page Kevin Zahri.. Banyak jugak tips ramadhan dia bagi... hehe

Selamat berbuka untuk korang semua.. Berbuka dengan kurma dulu yeekkk...!! Jangan loopaaa...


2 comments

  1. Assalamualaikum Lea..
    Perkongsian yang baik.. Kurma pasti ada atas meja bila iftar..

    Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak dan selamat berpuasa diucapkan..

    ReplyDelete
  2. Wsalam LZ... Alhamdulillah..

    Selamat berbuka utk LZ.. :)

    ReplyDelete