Pencarian #9 Bloglist By Ahmadhasif



Assalamualaikum wbt,,

Klik banner untuk join ye..!!

Join segmen bloglist lagi.. haha.. 

Kenapa aku berminat untuk join segmen ini??? 

Wahh soklan dia... hehe.. Itu salah satu syarat yang ditetapkan oleh blogger Ahmad Hasif ye.. Kenapa yekkk aku berminat nak join segmen ni?? Sebenarnye aku memang tengah meroyan sekarang ni dok join segmen bloglist.. Sebab tu la aku nak join segmen ni... Satu lagik sebabnya adalah syarat-syarat yang ditetapkan tak de la panjang berjela.. Just nice aje.. hiks.. Itu menguatkan lagik untuk aku join segmen ni... 

Oh.. oh.. se agik punca aku nak join, sebab aku di jemput oleh tuan blog tersebut.. ekeke... Dah di jemput aku kene la join... ye dak?? Pulak tu aku ada masa terluang, so boleh la join.. Kalau membizi tak terjoin jugak aku.. haha.. 

Okeh.. Antara syarat yang lain kene tag 2 orang kawan... Kat sini aku nak tag 2 orang kawan aku sepertimana yang dikehendaki.... cewahh cam ayat dalam surat lak.. haha..!! 

Tag 1 -----> Fara ..... 
Tag 2 -----> Kak PC ....

Hadiah yang disediakan untuk para pemenang pown menarik jugak sebenarnya.. Bukan sekadar dapat jadi bloglist untuk blog beliau tapi ada lagik hadiah-hadiah lain yang disediakan.. Nak tau p la jengok blog beliau.. Sambil-sambil jengok tu boleh la join terussssss.. hehe..

Dah la membebel.. Rasa cam berjela lak membebelnya kali ni... Untuk terakhir kalinya (hoh.. ayat paling win) aku nak seru korang semua.....

o0o0ooo0ooii orang-orang kampunggggg.. Jom join segmen niiii... Haha..!!

Sekian dari saya, Lea Azleeya.....ehhh coppp!! Tarikh tamat segmen lupe nak kasi tau... 

Tarikh Tamat Segmen : 04 Jun 2016


6 comments

  1. Blogwalking :) http://theathra.blogspot.my/2016/06/pencarian-9-bloglist-by-ahmadhasif.html

    ReplyDelete
  2. Assalam... boleh cek emel saya sudah hantar file tersebut.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. terima kasih byk2 encik.. :)

      Delete
    2. Assalam saya dah buat tutorial cara untuk upload template itu di blog..

      Cara untuk upload template

      Delete
    3. wsalam.. Terima kasih.. nanti ada kelapangan sy jengok sana yek.. :)

      Delete