Giveaway by Syazwani Mazlan 2016


Assalamualaikum wbt..


Giveaway by Syazwani Mazlan 2016  |  Bulan Ramadhan ni ramai betul blogger buat giveaway yek.. Tak menang tangan nak menjoinkan diri... hehe.. Untuk GA by Shazwani ni aku join sebab banner nye... Banner dia cantik sangat.. Aku sukaaaaa... haha.. 

Semua syarat dah settle dilaksanakan.. So, dengan lafaz bismillah aku join GA ni..



Pemenang bertuah akan menerima tudung/selendang beserta mask sheet setiap seorang!! Jadi.... tunggu apa lagi, jom baca syarat-syarat penyertaan. Mudah je...

Syarat-syarat penyertaan :-

1. Buat satu entri bertajuk  GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016 (letak gambar di atas tu beserta syarat-syarat penyertaan.
2. Follow Blog Wani
3. Like Page Wani
4. Selesai buat entri, komen entri ini dan beri link entri tersebut
5. Terbuka untuk Bloggers seluruh Malaysia
6. Tarikh Tutup Penyertaan 13 Julai 2016

Giveaway akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang.


Jom la join ramai-ramai.. Nanti tak cukup 30 peserta dah terbatal GA ni.. Rugi tau...

9 comments

  1. Semoga berjaya yer :)

    Blogwalking sini, jom baca article seo ini

    Tip SEO Cara Mudah Bina Tajuk site...

    ReplyDelete
  2. Salam, tahniah . Boleh berikan details seperti nama penuh, no.tel & alamat pada emel saya : syazwanimazlan@yahoo.com.my =)

    URL: http://syazwani30.blogspot.my/2016/07/pemenang-bertuah-giveaway-by-syazwani.html

    ReplyDelete