Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan


Assalamualaikum wbt..

Pagi tadi dok skrol-skrol update terbaru rakan-rakan blogger ternampak pulak ada yang join segmen dari blogger Hasrul Hassan... Bloglist Ramadhan 1437H oleh Hasrul Hassan.. Wahh terus rasa menarik tertarik kau memang debommmm!!.. Tengok syarat-syarat yang ditetapkan pown boleh dipertimbangkan untuk join.. hehe.. Ada masa terluang ni nak la join.. ahakzz..

Pape pown kasi up Print Screen dulu...

Klik banner ye untuk turut serta menjoinkan diri anda.. hehe..!!


Okeh jom selesaikan step by step syarat-syarat yang ditetapkan..

1. Wajib menjadi ahli KELAB BLOGGER BELIA  -  Done.

2. Mesti jadi rakan saya di FB @ Google Profile - Done kedua-duanya..

3. Like FB Page Himpunan Ayat-Ayat Indah - Done jugak..!!

4. Print Screen blog Hasrul Hassan.. - Done seperti di atas.. tapi nak jugak letak lagik print screen banner blog ni.. hehe..


Soalan wajib jawab :-

Kenapa anda suka blog anda dimasukkan kedalam bloglist blog saya (Hasrul Hassan)?

Okeh.. Ni jawab dari Lea ye Brother Hasrul Hassan.. Hikhik.. 

Sebab musababnya lea sukaaaaa sangat blog sotskirt.blogspot ni dimasukkan ke dalam bloglist blog blogger Hasrul Hassan adalah kerana lea memang dah meroyan tahap gaban dah menjoin segmen bloglist sejak dua menjak ni.. Tataw la kenapa.. Mungkin rasa seronok dan teruja kowt.. hiks..

Se agik lea suka sebab bloglist ni untuk ramadhan, makanya boleh la update banyak-banyak entry, barulah aktif aje blog lea di bloglist tu nanti.. ehh ehh berkaitan keh??? haha.. aduyaii... Ape agik ekk?? haaa ada satu agik sebab rasa teruja nak join sebabnya blog Hasrul Hassan adalah antara blog yang femes dan ramai pengikut... Selain tu leh la kenal dengan tuan punya blog tersebut iaitu brother Hasrul Hassan dan menambah kenalan yang memang tak berapa nak ramai ni.. ngeeee....

Pape pown dikesempatan ni lea nak ucapkan selamat menyambut ramadhan kepada blogger Hasrul Hassan.. Semoga ramadhan kali ni lebih bermakna dan lebih diberkati hendaknya.. InsyaALLAH... 

************

Selesai sudah semua syarat-syarat yang telah ditetapkan.. Korang-korang sume takmo join sekali ke.. Mai le join sekali.. Meriahkan lagik segmen tersebut... Kalau nak join klik aje ekk banner kat atas nunnn.... Syarat pown tak susah sangat.. Mudah-mudah ajee... Selamat menjoin untuk korang semua..



2 comments

  1. yaya dah join..hihihi...done follow sini jugak ;)

    http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  2. thankz yaya follow lea.. lea done follow yaya.. dah lama. hehe...

    ReplyDelete