Lama Tak Dating Dengan Novel..


Assalamualaikum wbt..


Baru-baru ni mood cam tak berapa nak baik.. Rasa bosan.. Rasa kosong.. Rasa meluat.. eh.. eh.. Haha.. Rasa meluat tu tak betul... hikhik.. Rasa rindu...!! apakah??? rindu ape yekk?? tanya pada diri... hurmm Rindu nak dating... dating dengan siapa?? ..............

Oh! dengan NOVEL rupenya.. Lama sungguh aku tinggalkan dunia pembacaan novel setelah berkecimpung dengan dunia pembacaan buku-buku berbentuk islamic... Tetiba aje rasa rindu nak baca novel balik... Bila aku teringat novel maka teringat jugak kawan aku yang pembaca dan pembeli novel tegar.. Haha.. Ape lagik terus wasap dia nak pinjam novel... Aku request buku yang boleh buat aku gelak.. Kan tengah bosan...




Maka esoknya ini la hasil pinjaman yang aku dapat... 3 buah novel terus dia suruh aku khatam... Haha.. Dulu masa bujang-bujang dulu boleh la hadam 1 buku sehari... Sekarang ni nak khatam 1 buku.. huh mencabar betul... Mane taknye.. asek berebut dengan si kecik tu...




Buku pertama untuk dibaca aku pilih Cik Calla Lily Dan Encik Bos tulisan Airisz... Kawan aku cakap buku ni best... Kelakar... Makanya aku pilih la buku ni dulu untuk santapan mata dan jiwa... Takat ni dah setengah buku aku baca... Nanti dah abeh baca aku buat la review pasal buku ni.. 






Siap ada chop ye.. hehe..









No comments