Pencarian Blog Terkemas 2015!


Assalamualaikum wbt..


Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!


Jom join..
# PC

29 comments

  1. singgah dari segmen yang sama

    http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  2. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Dari kontest yang sama..good luck ye..:D

    ReplyDelete
  3. http://messarah.blogspot.com/

    all the best!

    ReplyDelete
  4. Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html

    ReplyDelete
  5. Singgah melawat dari segmen yang sama :D
    Baru ada masa blogwalking..hehe..follow blog awk
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ukhti...

      semoga berjaya ye.. terima kasih ukhti... :)

      Delete
  7. follow dan singgah dari http://eira-shamiera.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html .. :)

    ReplyDelete
  8. Goodluck..saya pon dari segmen yg sama..hihi
    http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aisyhah.. gut luck jugak utk awk.. :)

      Delete
  9. Singgah sini..Mimi pun join jgk..Hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..

    ReplyDelete
  10. Good Luck,semoga ada rezeki awak menang kontest ni amin.

    saya datang dari kontest yang sama..

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  11. Goodluck.. Dan tahniah tersenarai pendek buat kali kedua...singgah jap sini..hohoho

    ReplyDelete
  12. singgah balik dr segmen yg sama. Goodluck btw. :)

    ReplyDelete