Mr London Ms Langkawi vs Miss XL


Assalamualaikum..

Mood membaca aku sekarang ni makin menjadik-jadik lak.. pas satu buku ke satu buku aku baca... huiiii.. agak lama jugak la aku tinggalkan bidang bacaan ni.. wah, bidang bacaan uols... hehe.. dulu memang aku gemar membaca.. terutama novel la.. gile banyak aku beli novel dulu.. eh pembetulan.. bukan aku yang beli.. orang lain yang belikan untuk aku.. hakhak.. tapi tu dulu la.. sekarang kalau nak baca kene beli sendirik la.. tak do sape dah nak tulun belikan.. hehe.. baru-baru ni aku habiskan 2 buah novel.. tu pown novel pinjam okeh... hahaha... 


Mr. London Ms Langkawi by Herna Diana

Cite ni best tau... aku memang minat penulisan Herna Diana ni.. cite dia mesti tak kering gusi dibuatnya.. asek gelak aje.. lucu.. cite ni mengisahkan ms langkawi ni berjumpa mr london yang hensem lagik kacak.. sepupu dorang ni.. selalu gaduh dan bertekak.. last-last kawen.. arghh aku tak nak la cite detail.. kalau korang nk tau korang kene la beli buku ni.. memang tak rugi beli tau.. memang best..



Miss XL by Rina Farizq

Hah.. ni buku kedua.. buku ni lucu gak.. aku gelak cam orang gile baca buku ni.. hehehe.. ada gak sedih dia buku ni.. kisah sorang perempuan yang saiz badan agak besar la.. tu la tajuk buku ni miss XL... pompuan ni setiausaha kepada seorang bos yang garang lagik berlagak.. dah la berlagak sombong lak tu.. haaa.. last-lastkan dorang dua orang boleh lak terkawen ... haaa menarik kan.. so klu nk tahu lebih lanjut dan detail.. sila la beli k.. best jugak tau cite ni.. moral dari cite ni pown banyak tau.. aku suka tau berkawan dengan wanita bersaiz badan besar ni.. sebab dorang ni seorang yang penyayang... so jangan nak kutuk-kutuk ye orang yang bersaiz XL.. nnti aku luku kepala sape yang kutuk tu.. haaaa... takut tak? hahaha.. sies, cite  ni banyak pengajaran... lucu dan best... sila la beli ye di kedai-kedai buku yang berhampiran anda...

Opss sebelum terlupa, ada satu agik novel yang best.. tapi aku tak amek gambo buku tu.. so aku google aje la buku tu... sies buku ni best.. novel islamik ye.. Best sgt2... mesti beli... aku pinjam ajo... hahaha...

Wanita Lindungan Kaabah




okeh-okeh.. dah abeh dah cite sal novel.. sekarang aku ngah baca buku biografi Nabi Muhammad SAW... Insya ALLAH aku akan update nanti pas abih aku baca ye.. sabar...

ok chow... 

bubey..



No comments