Bersih Dan Segar Di Mana Sahaja Dengan Tisu Lembap Antibakteria Aiken

Bersih Dan Segar Di Mana Sahaja Dengan Tisu Lembap Antibakteria Aiken  |  Tidak dapat dilihat dengan mata kasar namun tetap hadir. Itulah kuman dan bakteria yang sentiasa hidup di dalam dan disekeliling kita. Bakteria dan kuman membiak dengan cepat sehingga mampu menyebarkan pelbagai penyakit. Salah satu cara yang berkesan untuk mencegah kehadiran kuman adalah melalui penjagaan tangan agar ia sentiasa bersih.

Bersih Dan Segar Di Mana Sahaja Dengan Tisu Lembap Antibakteria Aiken, Aiken, tisu lembap, tisu lembap antibakteria, tisu basah,

AIKEN, jenama yang dipercayai sebagai produk penjagaan antibakteria sejak 3 dekad yang lalu kini memperkenalkan tisu lembap antibakteria iaitu Tisu Lembap Antibakteria Aiken. Produk ini berupaya menyingkirkan 99.9% bakteria merbahaya dengan berkesan dan memberikan haruman serta meninggalkan kelembapan pada kulit.  

Tisu antibakteria ini sungguh berguna ketika anda sedang sibuk dengan rutin harian. Mengelap trolley barangan serta pemegang bakul ataupun selepas memilih barangan runcit yang mudah rosak seperti daging, sayur-sayuran, buah-buahan mampu membantu mengurangkan penyebaran bakteria merbahaya berkat manfaat antibakteria dari Tisu Lembap Antibakteria Aiken ini.   


Tisu Lembap Antibakteria Aiken menyediakan pembersihan serta-merta kerana ia dapat dibawa ke mana-mana sama ada di dalam kenderaan ataupun tas tangan kerana ia dapat digunakan untuk aktiviti luar, mengembara, berkelah, ke tandas awam, di kawasan taman dan lain-lain. Dalam keadaan seperti di pam petrol yang tidak menyediakan kawasan membasuh tangan yang berdekatan, pek tisu antibakteria sesuai dijadikan alternatif untuk membersihkan tangan anda.   

Tisu Lembap Antibakteria Aiken sesuai untuk digunakan oleh seluruh ahli keluarga dalam apa jua keadaan sekalipun. Pek Tisu Lembap Antibakteria Aiken boleh didapati dalam dua variasi menarik untuk dipilih iaitu :-

TISU LEMBAP ANTIBAKTERIA AIKEN  – PERLINDUNGAN EKSTRA 


Dirumus khas dengan Minyak Tea Tree yang terkenal dengan manfaat pembersih semulajadi untuk meningkatkan perlindungan. Ia menyegarkan serta membersihkan kulit daripada kekotoran, serta lebihan minyak dengan pantas supaya meninggalkan kulit berasa lebih bersih, lembut dan menyegarkan. Produk ini telah diuji secara dermatologi, ia selamat digunakan oleh seisi keluarga dan adalah 100% bebas alkohol.  

TISU LEMBAP ANTIBAKTERIA AIKEN – PELEMBAPAN EKSTRA 


Diperkaya dengan Aloe Vera untuk kelembapan yang selesa pada kulit. Tisu Lembap Antibakteria Aiken ini mampu menyingkirkan 99.9% bakteria berbahaya sambil mengekalkan kesegaran, kelembapan, serta memberikan anda kulit yang lembut. Tisu ini diperbuat dari fabrik bertekstur lembut yang membersih tanpa sebarang ketidakselesaan. Ia menjadikan kulit anda berasa segar dengan bau yang menyenangkan. Tisu Lembap Antibakteria Aiken adalah 100% bebas alcohol, telah diuji secara dermatologi dan selamat digunakan oleh seluruh ahli keluarga.  

Tisu Lembap Antibakteria Aiken yang baharu ini boleh didapati pada harga RM6.50(Semenangjung)/ RM6.80(Sabah & Sarawak) untuk pek berkembar. Produk yang mengandungi 20 helaian di dalam setiap pek ini boleh didapati di semua pasaraya terkemuka, pasaraya hyper dan farmasi di seluruh negara.


8 comments on "Bersih Dan Segar Di Mana Sahaja Dengan Tisu Lembap Antibakteria Aiken"
  1. sekarang memang bagus buat spare tisu lembap nih

    ReplyDelete
  2. eh tak tahu pulak dah ada wet tissue, nanti boleh la try :D

    ReplyDelete
  3. Kat rumah saya, macam2 jenis tisu lembab ni ada .. org beri dedulu masih elok lagi.

    ReplyDelete
  4. tisu mcm ni fara suka bwk travel.. mudah nk guna... next time nk cuba aiken plak laa

    ReplyDelete
  5. wah,,, baru tahu aiken keluarkan tisu lwmbap pula.. bagus ni

    ReplyDelete
  6. wet tissue wajib ada dalam beg dimana saja pegi. senang nak tanggal mekap..

    ReplyDelete