Jom Kurus Tanpa Perlu Berlapar Dengan C-TriMax

Jom Kurus Tanpa Perlu Berlapar Dengan C-TriMax  |  Minggu lepas seminggu aku bercuti bersama family menyebabkan berat badan aku naik.. OMG!! Mana tak naiknya diknon, hakak makan tak hingat dunia.. Sepanjang bercuti asyik dok mencari makan aje.. Dah macam rancangan Jalan-Jalan Cari Makan aje gayanya... Makan pulak yang sedap-sedap belaka.. Fast food pun aku rembat.. Kek coklat pun aku tibai.. Memang memberatlah badan aku ni.. Haha.. Macam mana nak kurus balik ni oiiii??? Nak tahu apa aku ambil untuk kembali kurus.. Aku ambil produk kurus C-TriMax yang super sedap dan paling best aku tak perlu berlapar... Yeahh!!

c-trimax, ctrimax, c-trimax malaysia, produk kurus, ubat kurus, Cara Untuk Kurus Tanpa Perlu Berlapar Dengan C-TriMax, tips kurus cepat

Firstday minum C-TriMax ni dah buatkan aku jatuh cinta.. Rasanya masam manis buah.. Sedap.. Aku suka rasanya.. Macam nak minum berpeket-peket aje dalam masa sehari.. Hehe.. Tapi perlu diingat ye, ibu mengandung dan menyusu tidak digalakkan untuk mengambil C-TriMax ini.. Nasib baik anak aku dah mula menyusu susu formula.. Hiks.. Korang mesti nak tahu lebih lanjutkan tentang produk kurus ni kan.. Meh aku story sikit kat korang tentang C-TriMax ni..

Kurus Tanpa Perlu Berlapar Dengan C-TriMax


C-TriMax ini merupakan agen pembakar lemak yang dapat membantu mengatasi masalah kegemukan dan lemak berlebihan.. Produk ini dirumuskan dengan campuran serbuk buah markisa bersama ekstrak guarana.. Selain itu, terdapat beberapa lagi bahan yang digunakan dalam C-TriMax ini iaitu Serbuk Campuran Buah-Buahan, Serbuk Roselle, Ekstrak Buah Anggur, Citric Acid dan juga Fructose..

Eceli hari ni dah hari ke-10 aku ambil C-TriMax ni.. Aku ambil 30 minit sebelum sarapan pagi.. Setiap pagi mesti teruja nak minum C-TriMax ni.. Haha.. Dah macam seronok pulak meminumnya.. Selama 10 hari pengambilan ni, aku rasa selera makan aku sedikit berkurangan.. Rasa kenyang tu lebih lama...  Tak macam sebelum ni, asyik nak makan aje kerjanye... 

Lagi bestkan, lepas aku amalkan C-TriMax ni, aku dah kurang rasa nak makan dan minum bende manis.. Kalau tak sebelum ni, aku suka sangat makan dan minum benda-benda manis.. Korang pun tahukan, benda manis ni boleh menyumbang kepada berat badan yang berlebihan.. Lebih parah kalau mencecah kepada obesiti.. OMG!! Aku tak nak wehh!! Selain tu kan, badan aku lebih bertenaga dan ringan.. Siap boleh berjaga malam lagik tu siapkan blogpost urgent.. Hebat gile... Haha..

Ok, kalau korang nak tahu, produk ini boleh membuang toksin di dalam badan secara natural dan mencairkan lemak yang tertumpu pada semua anggota badan... Kalau korang nak kurus dengan lebih cepat korang kena sertakan sekali dengan senaman.. Efek dia lagi ohsem.. Macam aku ni malas sikit nak senaman.. Cara lain, aku banyakkan minum air masak setiap hari sebabnya dengan pengambilan C-TriMax ni, aku kerap terasa haus dan perlu minum air dalam kuantiti yan banyak.. Paling penting C-TriMax ni lulus KKM hokeh!!

Kebaikan C-TriMax


Sebelum mengambil apa-apa produk, mesti nak tahu jugak apa kebaikan dan kelebihannya kan.. C-TriMax ni juga banyak kebaikannya... Antara kebaikan C-TriMax yang perlu korang  tahu adalah :-
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengawal berat badan
  • Mengurangkan dan mengawal selera makan
  • Mengurangkan kolestrol
  • Menambah tenaga
  • Melancarkan dan membaikpulih peredaran darah
  • Membuang toksin dalam badan
Perbezaan C-TriMax Berbanding Produk Kurus Yang Lain

Sekarang ni kat pasaran memang banyak gile kot produk kurus.. Macam-macam jenama ada dijual.. Tetapi apa bezanya C-TriMax berbanding produk kurus yang lain? Ada beza ke? Haaa ini yang perlu korang tahu.. Perbezaan C-TriMax berbanding produk kurus yang lain adalah :-
  • Mampu menghilangkan selulit
  • Mampu mencairkan lemak tepu
  • Tiada cirit-birit
  • Tak perlu kurangkan nasi
  • Membuang sisa lama dalam usus perut
  • Agen pembakaran lemak paling utama
  • 100% daripada buah-buahan
  • Selamat dan lulus KKM

Cara Pengambilan C-TriMax


Sekotak C-TriMax ni mengandungi 15 sachet.. Aku cukup suka kalau sesuatu produk tu dikeluarkan dalam bentuk sachet sebab senang dibawa kemana-mana.. Tak payahlah nak angkut botol atau bekas yang besar kehulu kehilir kan.. Mudahkan.. Ok, cara pengambilan C-TriMax ni tidak la susah mana.. Mudah saje.. Bak kata orang semudah ABC gitu.. Hehe.. Jom ikut cara yang disyorkan ini..
  • Minum C-TriMax sebelum sarapan dan sebelum dinner atau ambil sebelum sarapan dan 15-30 minit sebelum bersenam (petang)
  • Bancuh C-TriMax bersama-sama 1/2 gelas air sejuk. Kacau sehingga sebati dan minum serta merta.!
  • Pastikan minum air masak 6 liter sehari sepanjang hari untuk memaksimumkan proses pembakaran lemak
  • Bagi berat 100kg ke atas boleh minum 3 sachet sehari sebelum sarapan, sebelum lunch dan sebelum dinner.
  • Bagi berat 70 kg ke atas boleh minum 2 sachet sehari...
Memandangkan berat badan aku belum mencecah 70, jadi aku hanya mengambil 1 sachet sehari sahaja.. Aku ambil belah pagi 30 minit sebelum sarapan.. Dengan hanya 1 sachet sahaja sehari aku sentiasa rasa kenyang sebab produk ni mampu mengawal selera makan aku yang maha dasyat ini.. Hehe..


Setakat 10 hari pengambilan C-TriMax ni, berat badan aku dah turun sikit sebanyak lebih kurang 2kg.. Kemain seronok lagi aku bila tengok berat badan turun.. hehe.. Memang la slow sikit turun sebab aku ni malas nak bersenam.. Kalau korang  nak cepat turun berat badan, jangan jadi malas macam aku ye.. Korang kena ambil C-TriMax ni dan buat senaman sekali.. Lagi cepat berat badan korang turun.. Paling penting, minum air banyak-banyak ye.. Bagus minum air banyak ni tau, boleh buang segala toksin dalam badan.. 

Satu lagi tips nak bagi kat korang untuk cepat kurus.. Tolong kurangkan minum minuman berkafein ye seperti teh, kopi dan coca cola bagi mendapatkan kesan yang optimum.. Korang makanlah supplement apa pun, kalau dok minum jugak minuman berkafein, memang tak kuruslah korang.. huhu.. 

Kenapa Aku Nak Kurus?


Ini sebagai motivasi diri aku sendirilah untuk cepat kurus.. Kenapa aku nak kurus? Yesss ada beberapa sebab.. Ini sebabnya..
  • Senang nak pilih saiz baju dan ofkos supaya dapat pakai baju lama aku balik
  • Untuk jimatkan duit makan.. Hehe
  • Supaya konfiden level aku lebih tinggi
  • Tak malu nak bergambar.. Haha... 
  • Untuk kepuasan diri sendiri
  • Supaya kesihatan aku berapa pada tahap yang lebih baik
Aku perlu kurangkan 6kg lagi berat badan aku ni.. Harapan aku agar aku berjaya turunkan berat badan aku dengan pengambilan C-TriMax ni.. Kira macam azam aku tahun ni la nak turunkan berat badan sebanyak 6kg.. Jadinya, lepas ni kene lebih konsisten dan kena banyak minum air masak.. Senaman? Hurmm bab senaman tu kena fikir dulu.. Haha.. Ok, jom tengok testimoni pengguna C-TriMax yang dah berjaya turunkan berat badan mereka..

Testimoni Pengguna C-TriMax







Dapatkan C-TriMax Sekarang Untuk Cepat Kurus Tanpa Perlu Berlapar

Aku dah cuba C-TriMax ni dan sangat berpuashati dengan hasilnya.. Testimoni pengguna juga menunjukkan produk ini benar-benar berkesan untuk menurunkan berat badan dan kurus dengan cepat tanpa perlu berlapar.. Jadi, bagi korang yang ingin kuruskan badan bolehlah try C-TriMax ni.. Aku yakin korang akan suka dengan hasilnya.. Jom dapatkan sekarang C-TriMax untuk cepat kurus tanpa perlu berlapar..

Harga C-TriMax

1 kotak mengandungi 15 sachet (10gm per sachet)

RM 120.00 (SM)
RM 130.00 (SS)

Untuk sebarang pembelian dan maklumat lanjut, sila layari :-

Facebook

Instagram

Contact No.
010-330 0886



8 comments on "Jom Kurus Tanpa Perlu Berlapar Dengan C-TriMax"