Blogspot Bertukar Kepada DotCom

Assalamualaikum wbt..

Blogspot Bertukar Kepada DotCom  | www.LeaAzleeya.com... Alhamdulillah terlaksana jugak akhirnya nak pakai domain sendiri... Lama dah fikir nak tukar, baru kali ni jadi kenyataan.. Sampai naik pening member aku sorang tu asek kene request dengan aku nak pakai domain tapi selalu tak jadi.. Haha.. 

Asalanya banyak nama yang aku senaraikan.. Mulanya aku nak pakai sotskirt sebagai domain... Bila tanye pendapat beberapa orang kawan aku, semua cakap baik pakai nama sendirik.. Lagi pown sotskirt tu cam budak nakal katanye.. haha.. Tapi aku sayang sebenarnya dengan nama 'sotskirt' tu.. Dah lama guna kowt.. Ahakz.. Tak pe la, simpan dalam ati jerk la.. hiks..


Oke, aku beli domain ni melalui web www.syokhost.com.. Web ni kawan aku yang kenalkan pada aku.. Untuk permulaan, aku dikenakan cas RM 55 iaitu RM 45 bayaran untuk setahun dan RM10 bayaran untuk setting... Tahun-tahun seterusnya aku hanya perlu  bayar RM45 sahaja..

Kalau korang nak beli domain, aku suggest korang beli dekat SyokHost ni.. Harga murah dan berpatutan dan servis sangatlah cepat... Layanan pown terbaik dari ladang.. hehe..

Servis yang ditawarkan

Kalau ada yang berhasrat nak punya domain sendiri dan terniat nak beli domain tu boleh la singgah di web SyokHost ni ye.. 

Untuk mendapatkan keterangan lebih lanjut, sila skodeng web seperti dibawah :-



10 comments

  1. Yeayy! Congrats lea! Siqah pun dah beli domain sendiri.. Hehe.. Tapi tak buat entri lagi 😁 Seronok bila ada domain sendiri. Rasa blog ni totally kita punya 🤗

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss siqahh.. betoi tu... ini ana yg punyeeee!! Haha

      Delete
  2. untung la dah ade domain sendiri. rajin betul update blog. tak tkejar dah. makin bhabuk.mood x de lg nie. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha gitu sokmo dia tu... Tak de mood aje... hiks.. Thankz ekk encik ks pertolongan.. hehe

      Delete