How Strong Is Your Website?

Assalamualaikum wbt..

How Strong Is Your Website?  |  Wahh speaking london rini tajuk entry.. haha.. Korang pernah tak check prestasi atau kekuatan website korang?? Aku baru jap tadi, gatai tangan mencari web yang boleh buat analisis prestasi blog aku ni.. Hehe.. Jom tengok sekuat mana blog aku.. Wahh sekuat mana tu.. Dah gaya cam badang jerk tu haaa...

website grader

THIS SITE IS GOOD..!! Holaaa... Gitu lee katanye tentang blog aku ni.. hehe.. Performance 12/30... Mobile 30/30... SEO 25/30... Security 10/10... Moga lepas ni ada peningkatan dari segi performance untuk blog aku ni.. Yang lain berada pada tahap ok-ok jerk.. Performance jerk agak lusuhhhh.. haha.. Tak pe boleh tingkatkan lagik dimasa akan datang.. Insyaallah..

Korang nak check jugak tak?? Kalau nak check, jangan memalu ye silalah klik link yang aku kasi kat bawah ni yekkk..



Selamat mencuba...!!


16 comments

  1. Replies
    1. selamat mencuba ida.. Mesti hebat blog eda.. hehe

      Delete
  2. Sangat menarik & bermanfaat.. Boleh cuba..
    Thanks for sharing :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep LZ.. boleh cuba nanti... menarik ni.. hehe

      Delete
  3. In sya Allah boleh ditingkatkan lagi Lea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah Kak.. nak jadik cam blog akak byk pengunjung n ramai followers...

      Delete
  4. waa menarik juga yer... boleh tgk nnti ..

    ReplyDelete
  5. dah test dah... fuh terkejut tgk.. dapat skor 94... hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woohhhh hebatnyee blog dia... tahniah yekk Hasif..

      Delete
  6. Wah menarik, bolehlah cuba tengok lepas ni ;)

    ReplyDelete