Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016


Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk maklumat lanjut

Raya Giveaway  :  Jualan Raya Meletop 2016  |  OMG...!! Nile.com.my buat SALE laaa sempena raya ni....!! Seronoknya.. Setiap pembelian paling minimum RM 48 akan dapat free delivery lagi tu.. Inilah peluang untuk bershopping sakan dekat nile.com.my...Aku rasa semua dah maklumkan harga dekat nile.com.my sememangnya rendah dari tempat lain... Kualiti barang pown not bad... Bila ada sale ni lagik berganda la kemurahan harga barang yang ditawarkan.. ye dak?? Seronok ohhh raya tahun ni dapat shopping sakan dekat nile.com.my... 

Sempena raya ni jugak, nile.com.my ada buat satu giveaway untuk para blogger... Diorang nak kasi korang dan kitorang jugak duit raya wehh...!! Tak nak keeee...!! Hadiahnya adalah wang tunai SEHINGGA RM1000 tuuu...!! OMG..!! Bestnyeee...



SENARAI HADIAH UNTUK 6 ORANG PEMENANG

RM 300 Duit Raya x 1 Pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 Pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 Pemenang

Nile.com.my adalah salah satu Online Shopping Malaysia yang agak terkenal di Malaysia ni yang menjual pelbagai barangan wanita, lelaki dan pelbagai lagi la barangan yang ada... Harga yang ditawarkan juga agak murah berbanding Online Shopping yang lain.. Kualiti barang juga sangat bagus dan memuaskan.. Selalunya bila dah harganya murah mesti kualiti pown tak bagus kan.. Tapi di nile kualiti memang memuaskan dan tak mengecewakan..

Okeh, jika aku diberi peluang untuk bershopping sakan di nile, ada 5 barang yang akan aku pilih... Jom tengok apakah barang tersebut... hehe..



Product: Bow Design Princess Flats
JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only


ProductMixed Color Purse/ Wallet
JLM2016 Sales price: RM10.50
Date: 21/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 290 units only


ProductWaterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


ProductTraveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


ProductPortable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Itulah 5 barang yang akan aku pilih sempena jualan raya meletop di Nile.. Kenapa aku pilih barangan tersebut?? Nak tahu ke.. Meh aku kasi tau... Yang kasut atas sekali tu, terlalu kiut sebab tu aku suka dan aku adalah seorang peminat kasut yang agak kronik.. hehe.. Purse tu sebab purse aku dah rosak, memang nak tukar baru.. Beg sandang tu, memang dalam wishlist aku untuk dibeli.. Ari tu dah berpakat dengan member nak beli sama.. haha.. Beg Travel tu pulak memang dah lama mengidam untuk memilikinya agar mudah untuk aku kemana-mana.. Last sekali Portable Car Vacum, yang ni pown dah lama nak beli tapi tak terbeli jugak.. Untuk memudahkan aku vacum kereta aku bila-bila masa yang aku nak.. hoho..

Kalau korang nak bershopping aku sarankan sangat korang bershopping lah sesakan-sakannya di Nile.com.my kerana harganya murah dan kualiti barangnya memuaskan... Terbaikkk toqqq wa cakap lu.. !!! hoho...

Sekian....

Tarikh Tamat Giveaway 
30 Jun 2016 - 11.59 PM

Keputusan akan diumumkan pada
04 Julai 2016 - 4.30 PM

Result DISINI



6 comments