Pemenang First Giveaway Prelove By Lea Azleeya


Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah.. Tamat sudah First Giveaway Prelove by Lea Azleeya yang berlangsung dalam tempoh lebih kurang sebulan ( 05 - 31 Mei 2016 ).. Syukur sangat sebab dapat sambutan daripada rakan-rakan blogger yang sporting.. Terima kasih tak terhingga kepada semua peserta yang sudi join GA yang Lea buat ni.. Kerjasama korang sangat-sangatlah dihargai ye.. Korang memang sporting..!!! 

Okey.. Memandangkan GA ni pown dah tamat semalam, ada masa terluang ni aku nak update senarai nama pemenang yang telah dipilih dengan menggunakan khidmat random.org dan para pemenang telah dipilih oleh rakan office aku Pn. Eifah.. hehe... Jom tengok sape yang menangggg......!!




SENARAI PEMENANG


Tempat Pertama




********************************


Tempat Kedua




********************************


Tempat Ketiga




********************************


Pemenang Terpilih (Khas)


HADIAH TAK DITUNTUT SEHINGGA 15HB JUN 2016
PEMILIHAN KEDUA AKAN DIBUAT..

Pemenang bagi Hadiah Khas yang baru ----------- Klik SINI



********************************




Tahniah kepada semua pemenang dan yang tidak terpilih, jangan putus asa untuk mencuba lagik.. Mungkin ada rezeki di segmen-segmen yang lain dan akan datang.. Insyaallah...

Kepada semua pemenang, dah boleh tu nak pilih tudung yang mane berkenan di hati dan boleh la redeem hadiah dengan Lea... Boleh PM di fb Lea ye dan kasi detail korang sekali untuk proses pengeposan... TUNTUTAN HADIAH ADALAH SEHINGGA 15 JUN 2016... Jika tidak dituntut, hadiah akan diberikan pada peserta lain dan cabutan kedua akan dibuat.... 



17 comments

  1. tahniah kepada depa yg menang tu...jeles pulak kitew

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua pemenang :9 .. cantik-cantik semua :f

    ReplyDelete
  3. Hahahaa sabo2... ada rezeki yg lain nnti tu... hehe... marah dekat random.org.. dia yg pilih.. hahaha.. aduhai.. saboo ekk..

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah... ^^ terima kasih sis ^^ otw nk sent detail ^^

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah,tak sangka boleh menang :D
    Saya dah pm fb sis, terima kasih banyak2 atas anjuran giveaway ini :D

    ReplyDelete