Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru


Assalamualaikum wbt..


Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru | Hai korang..!! OK tak pagi ni?? hehe.. Pagi ni tengok dekat ruangan cit-cet, ada jemputan join giveaway oleh rakan baru dari  blog Nafas Baru, Nurina Izzati... 

Hadiah-hadiah yang ditawarkan:
1. Shawl x 3 (2 Shawl Madinah, 1 Shawl Vietnam)
2. Purse Kipling x 1
3. Keychain Vietnam x 7


Syarat-syaratnya :-

1. Follow blog ini. - Done
2. Subscribe YouTube channel : Nims Productions - Done 
3. Buat satu entry bertajuk “Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru”. Copy banner di atas dan link ke entry ini. - Done
4. Tinggalkan link entry anda di bawah post ini. - Done
5. Kalau tak keberatan sila nyatakan anda follower ke berapa dan subscriber ke berapa di YouTube supaya senang untuk disemak. (bagi follower dan subscriber baru) - Done ( blog #1264 | Utube #96 kowt.. hehe tak pasti tengok kat mane nombornye.. hiks.. )


Bila tengok hadiah... Hurmm MENARIK... Then tengok syarat lakk.. MUDAH... So, dengan senang hatinya aku join giveaway ni.. Yey...!! Disamping itu memang dah terniat nak support kawan-kawan yang buat giveaway... Alhamdulillah syarat tak susah.. Kalau syaratnya agak rumit, fikir 10 kali jugak nak join... Sebabnya di tempat aku ni melayar internet adalah agak terhad ye.. FB tak boleh.. Twitter pown tak boleh.. hehe...

Jom ar reramai join giveaway ni.. Leh la support antara satu sama lain disamping berkenal-kenalan antara kita..



16 comments

  1. Singgah sini
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Good luck ^^

    Jemput join MiniGA di Blog Alja ^^ Giveaway selama 4 hari sahaja dari 10-13 June 2016.

    30 terawal yang join akan dapat Kad Raya dari Alja. Senarai hadiah pun ada. Jika peserta memberangsangkan selama 2 hari GA dijalankan, InsyaAllah akan ada penambahan Hadiah ^^

    http://www.cahayapermata.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya..

    Blogwalking Sini, jom baca artikle ini

    Blog Berjaya Masuk Rank Malaysia article...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih encik..
      dah baca artikel tersebut.. hehe..

      Delete
  4. singgah + follow

    https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Jalan2 sini..

    Good Luck :)

    http://cintahawaa.blogspot.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Salam. Hai, done follow your blog! ct dari segmen yang sama! Selamat berkenalan & gudluck!

    http://the-red-heart.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan..
    Join GA yang sama.. Done follow u ;)
    http://wanihasmi.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, Singgah sini. Semoga dimurahkan rezeki :)
    http://theathra.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana menyokong Madinah and Vietnam Souvenirs GA by Nafas Baru !
    Keputusan pemenang sudah keluar :)
    http://www.nurinaizzati.com/2016/06/pemenang-madinah-and-vietnam-souvenirs.html

    ReplyDelete