Giveaway Buku {Pre-Loved} Jun 2016


Assalamualaikum wbt..

Giveaway Buku {Pre-Loved} Jun 2016 | Pagi ni dok scroll entry-entry terbaru dari rakan-rakan blogger, ternampak lak blogger Kim-Chaa buat giveaway buku.. BUKU..!! Menarikkk... Terus aje buat entry ni untuk turut serta.. Mana la tau kowt-kowt ada rezeki untuk menang giveaway kali ni.. Sonokkknyeeeee dapat buku.. haha.. Meroyan buku betul aku ni kan... 

Klik banner untuk join

Giveaway ni blogger kim chaa buat sempena bulan kelahiran dia.. Hehe sama pulak dengan bulan kelahiran aku.. ahakz.. Pastu untuk penyertaan giveaway ni blogger mintak kita pilih satu atau dua buku yang berkenan di hati dan nyatakan kenapa kita nak sangat buku tu.. Jadinya, kat sini aku pilih satu buku aje.. 

ESC - Budak Tomato

Treeeennnngggg aku pilih buku ni.. ESC by Budak Tomato... Kenapa aku nak sangat buku ni?? Korang nak tau keeee?? huhu.. Meh aku kaboo ke korang... Ni sebab musababnya..

Pertamanya.. Seperti yang korang tahu, ehh mungkin ada yang belum tahu.. aku ni HANTU buku... Ulat Buku... Peminat buku kronik... Sebab itu la bila ada giveaway yang menawarkan hadiah buku aku jadi meroyan tak tentu hala nak join sama.. Tak kasi pown nak join jugakk..Tak kireee.. haha..!!

Keduanya.. Sebelum ni aku dah usha-usha buku ni.. Carik review tentang  buku ni.. Biasa la bila nak beli sesebuah buku mesti aku carik dulu dekat tenet review tentang buku yang nak di beli.. Kebetulan buku ni pown dalam pemerhatian aku ohhh...!! Review yang aku dapat dari pencarian aku di internet, ternyata buku ni best dan tak rugi untuk dibaca... 

Ketiga.. Buku ni juga setahu aku ada juga berunsurkan islamik.. Ada berkenaan dakwah.. Ukhuwah.. Pengorbanan.. dan bagai-bagai agik... Yang paling penting penulisannya adalah santai mantai aje.. Nak baca pown seronok aje.. Tak berat sangat.. Paling best bila ceritanya berkaitan dengan kehidupan kita.. Haaa itu la yang aku dapat dari hasil siasatan aku mengenai buku ni... 

Haaaa tula sebabnya aku pilih buku ni... Rasa teruja nak baca buku ni.. Kalau menang buku ni alhamdulillah syukur sangat-sangat.. Tak perlu lagi aku keluarkan duit untuk beli buku ni.. Boleh spend untuk beli buku lain pulak.. hiks.. 

Korang nak join klik aje banner atas tu ekk... Jom la join ramai-ramai support member kita ni.. Tak menang pown boleh kenal-kenal antara satu sama lain kan... Tak rugi pown.. hehe.. Gut Luck untuk korang yang join...

Thankzz Kim-Chaa buat Giveaway best ni.. :) 


6 comments

  1. Replies
    1. Terima kasih sudi singgah kat blog lea ni.. Nanti lea balas kunjung ye..

      Delete
  2. Singgah sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah sini.. Nanti sy bls kunjungan ye..

      Delete
  3. Good luck Lea..moga Allah makbulkan doa Lea dapat la buku tu ya.amin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak pc doakan lea... syg kak pc.. :)

      Delete