Contest Jubah By Zaza Iman


Assalamualaikum wbt..

Klik banner kalau nak join sekali k..

Contest Jubah By Zaza Iman | Teruja nak join contest by Zaza Iman ni sebab menawarkan hadiah sepasang jubah untuk seorang pemenang... Jubah memang aku suka.. Hehe.. Beliau mencari seorang pemenang aje.. Dan seorang pemenang lagik hadiah ditaja oleh Tengkubutang... Mane la tahukan ada rezeki bulan puasa ni.. hiks.. Sambil-sambil tu dapat la kenal antara satu sama lain...  

Syarat yang ditetapkan pown tak de la susah mana.. Mudah-mudah aje.. Rasanya dah settle semua syarat yang diberikan aku lunaskan.. cewahh lunaskan tu... Dengan lafaz Bismillah aku join contest ni... yey...!!


www.zazaiman.com ( link kan ) merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman

Contest Jubah By Zaza Iman

Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Kalau korang nak join boleh klik SINI .   ( copy sampai disini )


4. Hantar URL entri pada ruangan komen ini...


PEMILIHAN PEMENANG

Pemenang berdasarkan cabutan bertuah.. so siapa yang bertuah.. ? semoga menjadi rezeki korang..


CONTEST TAMAT

9 HB 6 / 2016  ( KHAMIS ) jam 11.59 malam

Lelaki nak join pun boleh..mana la tahu boleh hadiahkan untuk adik..kakak atau mak.. :D

PEMENANG AKAN DIUMUM PADA 10 HB 6 ( JUMAAT )

****

Terima kasih kerana menyertai dan semoga berjaya... muahh


4 comments

  1. Good luck!
    Singgah joined contest yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kasih.. gut luck tuuuu...
      nnti sy balas kunjungan yek..

      Delete
    2. salam..terima kasih join dan support zaza.. semoga bertuah ya :D

      Delete
    3. Wsalam.. oke zaza.. sama-sama.. insyaallah.. amin.. hiks.. :)

      Delete